opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 74
€ 105
Merken
Voorraad

  Vliegengordijnen bij van ’t Ende

  In de zomermaanden biedt een vliegengordijn uitkomst tegen insecten. Onze vliegengordijnen zijn van zeer hoge kwaliteit, van merken als Torresol en Wicotex. Naast sterke hulzen vliegengordijnen verkopen wij onder andere kattenstaart vliegengordijnen, PVC vliegengordijnen en vliegengordijnen met magneetstrip. Daarnaast is het mogelijk om uw vliegengordijn aan te passen naar eigen wens, neem nou een hulzen gordijn met unieke print van een duif of zwaluw. Bovendien zijn onze vliegengordijnen verkrijgbaar in verschillende maten, dus altijd passend voor uw deur.

  Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1

  Hulzen

  Bij van ’t Ende vindt u verschillende vliegengordijnen in een uiteenlopende prijsklasse. Wanneer u opzoek bent naar een stevig vliegengordijn van topkwaliteit, dan is een hulzengordijn een goede keuze voor u. Een hulzenvliegengordijn staat bekend om het zware gewicht, dat er voor zorgt dat het gordijn goed sluit waardoor het hulzengordijn perfect beschermt tegen insecten. Bovendien, is een vliegengordijn zeer simpel te reinigen en gemakkelijk op maat verstelbaar, omdat u in een handomdraai hulzen van de onderkant af kunt halen, of juist extra hulzen kunt plaatsen.

  Hulzengordijnen van Torresol

  Hulzengordijnen verkopen wij bij van ’t Ende van het merk Torresol. Dit merk staat bekend om haar kwalitatief uitstekende vliegengordijnen die ervoor zorgen dat vliegen en andere vervelende insecten tijdens de zomermaanden buiten uw huis blijven. Vliegengordijnen van Torresol hebben een gemiddelde levensduur van 10 jaar, wat een Torresol hulzengordijn tot een uitermate duurzaam product maakt. Bovendien, zijn de vliegengordijnen van Torresol huisdiervriendelijk.

  Kleuren en dessins

  Naast dat het mogelijk is een hulzengordijn aan te passen naar uw ideale deurmaat, zijn er ook een hoop mogelijkheden op het gebied van kleur en dessin. Zo zijn de hulzen te verkrijgen in een uiteenlopend aanbod aan kleuren, van antraciet tot zilver en van wit tot transparant. Bovendien, zijn er op aanvraag ook nog mogelijkheden voor andere kleuren. Ook is het mogelijk om een vliegengordijn met dessin te bestellen bij van ’t Ende, neem een kijkje in onze webshop of informeer naar de uitgebreide mogelijkheden.

  Ruim assortiment aan vliegengordijnen
 • Uw vliegengordijn koopt u nu gemakkelijk online bij van ’t Ende
 • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit