Braadpannen

Wilt u aan de slag om een heerlijk gebraden vleesgerecht op tafel te zetten met bijvoorbeeld de feestdagen? Dan moet u natuurlijk wel alles in huis hebben om daar een succes van te maken. Gelukkig vindt u bij van ’t Ende een uitgebreid aanbod aan braadbenodigdheden. Van goede braadpannen en -sledes tot Römertopfen. Bekijk hieronder het aanbod en haal alles in huis om uw bezoek te verrassen met de heerlijkste braadgerechten!

Braadpannen van verschillende materialen

U kunt natuurlijk kiezen uit braadpannen van verschillende materialen. Zo vindt u bij ons braadpannen van gietaluminium, plaatstaal, RVS en gietijzer. Elk met zijn eigen voordelen en bijzondere eigenschappen. Weet u al precies wat u nodig heeft? Dan leest u bij de productinformatie alles wat u nog nodig heeft om uw keuze te maken.

Braadsledes, Römertopf en sudderplaten

Naast de ‘standaard’ braadpannen is er uiteraard nog veel meer te vinden in onze webshop. Braadsledes voor als u zonder deksel wilt braden en sudderplaten om onder bijvoorbeeld je oude pannen te zetten. Maar ook de Römertopf, de braadschalen zoals ze al gebruikt werden door de Romeinen. Ideaal om vlees- en visgerechten in te bereiden, maar ook appels in te braden, probeer het maar eens!

Bestellen bij van ´t Ende

Bij van ’t Ende bestelt u eenvoudig alles om te braden. U bestelt de braadpanen vanuit zowel Nederland als België en Duitsland. Bestelt u voor meer dan €60,-? Dan is de verzending bovendien gratis! Kijk bij de productinformatie voor de levertijd van uw braadpannen, dit is meestal 1 tot 3 werkdagen, dus u kunt ze zelfs de volgende dag al binnen hebben. Voor vragen kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij staan u graag telefonisch of per mail te woord!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »