Elektrische apparaten

Koken begint bij van ’t Ende

Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan spullen voor in uw keuken. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt om de perfecte maaltijd op tafel te zetten, van snelkookpannen van het hoogstaande merk Lagostina tot luxe servies- en besteksets. Naast pannen van zeer hoogstaande merken als Lagostina en Demeyere kunt u bij ons ook terecht voor pannen in andere prijsklassen. Naast snelkookpannen en steelpannen koopt u bij ons ook pannenkoekenpannen, aspergepannen, hapjespannen, braadpannen, stoompannen, enzovoort.

Friteuses bij van ‘t Ende

Bij van ’t Ende vindt u in zowel onze webshop als winkel een ruim aanbod aan friteuses van merken als Princess, Fritel en Tefal. Frituurpannen zijn bij ons te verkrijgen in verschillende maten van 2 tot 4 liter. Naast gewone friteuses verkopen wij ook ‘slimme’ frituurpannen als de Tefal Filtra One, die voorzien is van een filter die uw vet langer schoon houdt. Bovendien, koopt u bij ons ook airfryers van merken als Philips en Fritel, inclusief een ruim aanbod aan verschillende accessoires, zoals het grillrooster voor de Fritel Snacktastic.

Koffiezetapparaten

Koffie zetten begint bij van ’t Ende! In onze webshop hebt u ruime keuze aan koffiezetters van verschillende merken als Braun, Philips, Tomado en Krups. Wij verkopen verschillende koffiezetapparaten, bijvoorbeeld koffiezetters met handige isoleerkan of de apparaten geschikt voor horecagebruik, zoals de Cortessa 1000. Naast koffiezetapparaten koopt u bij ons ook diverse soorten koffiemolens, voor het malen van uw koffiebonen.

Keukenmachines

Een keukenmachine is handig accessoire op uw aanrecht, voor het mixen van uw pannenkoekenbeslag bijvoorbeeld. Bij van ’t Ende verkopen wij keukenrobots, blenders en citruspersen van merken als Bosch, Bourgini, Domo Elektro, Gastroback en Fritel. De Bosch Foodprocessor, bijvoorbeeld, heeft veel verschillende functies zoals hakken, snijden en mixen, deze maken het bereiden van vele verschillende soorten voedsel een stuk gemakkelijker.

Bestel uw keukenapparatuur bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan keukenmachines
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service