Drinkserviezen bij van 't Ende

In onze webshop kunt u terecht voor allerlei huishoudartikelen, van strijktafels tot vloerwissers, u vindt het bij ons. Ook verkopen wij zowel in onze winkel als in onze webshop een ruim aanbod aan glas, porselein en aardewerk. Zo kunt u bij ons terecht voor de mooiste eet- en drinkserviezen tegen de scherpste prijs, maar ook voor gebruiksglas zoals voorraadpotten en taartschalen bent u bij ons aan het juiste adres. Drinkserviezen verkopen wij van kwalitatief hoogstaande merken als Schott-Zwiesel en Royal Leerdam

Wijnglazen

Op zoek naar nieuwe wijnglazen? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en ontdek onze merken. Wijnglazen vindt u bij van 't Ende van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een klassiek wijnglas van hoogwaardig materiaal? Dan zijn de Classico wijnglazen van Schott-Zwiesel wellicht iets voor u. De Classico drinkserviezen zijn gemaakt van gepatenteerd Trital kristalglas, waardoor de glazen zeer breuk- en krasbestendig zijn. Bent u opzoek naar modernere glazen, dan zijn de wijnglazen uit onze 'Pure' serie zeker iets voor u.

Tijdloos Vivendi

De drinkserviezen uit de Vivendi collectie van Nachtmann, zijn vanwege het simpele, maar elegante ontwerp erg tijdloos en passend in ieder interieur. Bij Van ’t Ende vindt u online een uitgebreid assortiment aan drinkserviezen van verschillende merken en collecties. Uit de Vivendi collectie verkopen wij onder andere: borrelglazen, wijnglazen en bierglazen, zowel los verkrijgbaar als in sets. De Vivendi drinkglazen zijn gemaakt van hoogwaardig kristalglas en hierdoor zeer kras- en breukbestendig, bovendien zijn de glazen vaatwasmachinebestendig.

Glazen

Naast de mooiste wijnglazen, koopt u bij ons ook onder meer longdrinkglazen en whiskeyglazen. Longdrinkglazen koopt u bij ons van het welbekende merk Luminarc, maar ook van andere merken als Royal Leerdam. Naast hoogwaardige longdrinkglazen kunt u bij van 't Ende ook terecht voor limonade- en whiskeyglazen van Salt&Pepper en Schott-Zwiesel.

Bestel uw glas, porselein en aardewerk bij van ’t Ende
  • Uw nieuwe drinkservies koopt u bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service