Laura Ashley Blueprint Collectables

Serviesset 36dlg Blueprint Collectables
€289,00 Incl. btw
€238,84 Excl. btw
Beschikbaar
Minimok 24cl China Rose
€8,49 Incl. btw
€7,02 Excl. btw
Niet beschikbaar
Petit four bord 12cm Floris
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Serviesset 18dlg Blueprint Collectables
€139,00 Incl. btw
€114,88 Excl. btw
Beschikbaar
Serviesset 64dlg Blueprint Collectables
€549,00 Incl. btw
€453,72 Excl. btw
Beschikbaar
Serviesset 12dlg Blueprint Collectables
€119,00 Incl. btw
€98,35 Excl. btw
Beschikbaar
Petit four bord 12cm China Rose
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Plat bord 26cm China Rose
€12,49 Incl. btw
€10,32 Excl. btw
Beschikbaar
Serviesset 24dlg Blueprint Collectables
€175,00 Incl. btw
€144,63 Excl. btw
Beschikbaar
Kop & schotel Floris
€12,49 Incl. btw
€10,32 Excl. btw
Beschikbaar
Diep bord 22cm Floris
€9,95 Incl. btw
€8,22 Excl. btw
Beschikbaar

Laura Ashley Blueprint Collectables

Het servies van de Blueprint Collectables collectie van Laura Ashley is gebaseerd op de eerste prints die de ontwerpster begin jaren 50 maakte. Het servies kenmerkt zich door de mooie blauw-witte prints die het servies een tijdloos uiterlijk geven. Hierdoor passen ze in elk interieur. De collectie beschikt over meerdere modellen voor de diverse producten, zo vindt u bij ons de volgende modellen uit de Blueprint Collectables reeks: China Rose, Sweet Allysum, Petit Fleur, Floris, Candy Stripe en Humble Daisy. Het serviesgoed van Laura Ashley is magnetron bestendig en het kan in de vaatwasser. Wel zo handig!

Over Laura Ashley

Laura Ashley werd geïnspireerd voor het maken van kleine printjes voor patchwork, door een bezoek aan een tentoonstelling in het Victoria en Albert Museum. Samen met haar man Bernard Ashley begon ze met het ontwerpen en drukken van stof op hun eigen keukentafel in Londen, in 1953. Langzaam maar zeker werden Laura’s ontwerpen populairder en de vraag werd steeds groter. Hierdoor is Laura begonnen met het ontwerpen van modeartikelen en accessoires voor het interieur. In 1975 waren er 40 winkels in het Verenigd Koninkrijk geopend op haar naam. Nog steeds zijn onder andere Laura Ashley’s serviesgoed en tafelkleden te vinden in veel eetkamers.

Laura Ashley volgde de huidige trends op de voet en ze hield niet van vluchtige dingen, maar van dingen die altijd bleven. Ze wilde graag iets maken dat tijdloos was. Zo is haar Blueprint Collectables collectie ontstaan. Een collectie met allerlei soorten prints die mooi met elkaar te combineren zijn. Gebruik alle prints door elkaar of kies er één of twee uit en combineer deze tot een vrolijke serviesset!

Ontbijt, lunch of brunch

Het servies van Laura Ashley is ideaal voor een feestelijk ontbijt, een gezellige brunch of een uitgebreide lunch. Zet bijvoorbeeld met Pasen de mooie etagère op tafel met allerlei lekkere hapjes, of gebruik de eierdopjes voor de Paaseieren. Maar ook voor andere feestdagen en feestelijke aangelegenheden leent het servies zich perfect natuurlijk.

Koffie of thee?

Ook voor als u bezoek krijgt voor een kopje koffie of een kopje thee is er genoeg servies van Laura Ashley. U vindt hier namelijk veel mooie koffiekoppen en -mokken, maar ook een porseleinen theepot van Laura Ashley. Zo heeft u altijd sierlijk servies voor als er gepland of ongepland visite langskomt.

Bestellen bij van ´t Ende

Bij van ’t Ende bestelt u het Laura Ashley servies eenvoudig vanuit Nederland, maar ook vanuit onze buurlanden België en Duitsland. Als u voor meer dan €60,- bestelt dan is de verzending bovendien gratis in alle drie de landen. Het servies van Laura Ashley heeft een levertijd van 1 tot 3 werkdagen, dus u heeft het al snel in huis! Mocht u nou nog vragen hebben over het servies van Laura Ashley of een van de ander servies in onze webshop, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U kunt ons bereiken via 0546-671444 of [email protected]. Onze specialisten helpen u dan graag verder.