Bakkwast Beuken
€2,49 Incl. btw
€2,06 Excl. btw
Beschikbaar
Bakspatel beuken 30cm
€1,99 Incl. btw
€1,64 Excl. btw
Beschikbaar
Bestekbak uitschuifbaar kunststof grijs
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Bestekbak uitschuifbaar wit kunststof
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Bierflesjesdrager Paulonia hout
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Bierglasdrager voor 1 meter bier
€15,99 Incl. btw
€13,21 Excl. btw
Beschikbaar
Bijzettafel zwart metaal
€24,99 Incl. btw
€20,65 Excl. btw
Beschikbaar
Brood-fruitmand 29x29x9cm
€4,79 Incl. btw
€3,96 Excl. btw
Beschikbaar
Broodmes Kesper
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Broodtrommel 28x18x13cm zwart Country
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar

Kesper

Al generaties lang is Kesper een familiebedrijf. In 1902 is het bedrijf opgericht en gevestigd in Willingen aan de rand van Sauerland. Kesper heeft een nauwe band met het natuurlijke materiaal hout. Dit materiaal vindt u ook veel terug in hun producten. Hun uitgebreide assortiment bestaat uit voornamelijk huishoudelijke artikelen, maar ook bieden zij opbergmogelijkheden aan. Het is een mooi en duurzaam merk!

Materialen

Doordat Kesper gevestigd is aan de rand van Sauerland hebben zij een bijzondere band met het natuurlijke materiaal hout. In het uitgebreide assortiment van Kesper maken zij gebruik van verschillende soorten materialen. Zoal hout, bamboe, kuntstof, leisteen, glas, melamine, vlechtwerk van kunststof gaas en wilg. Belangrijk voor Kesper is het behoud van hulpbronnen en spaarzaam omgaan met hulpbronnen. Aldus hun bedrijfsfilosofie. Alle producten van Kesper zijn gemaakt zonder ontbossing van tropische regenwouden.

FSC® -keurmerk

De hout en bamboe producten beschikken over een FSC®-certificering. Dit betekent dat de producten een keurmerk hebben dat het hout afkomstig is uit goed beheerde bossen of plantages. Dit is bosbeheer gebaseerd op strenge milieu beschermingseisen. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met hoge sociale economische normen. FSC® staat voor “Forest Stewardship Council” en is een internationale non-profit organisatie waarin meerdere organisaties samenwerken met een doel: het bosbeheer en milieu wereldwijd verbeteren.

Assortiment van Kesper

Kesper heeft een uitgebreid assortiment in huishoudelijke artikelen. Zij hebben erg praktische huishoudelijke artikelen die geen enkel huishouden kan missen. Zoals de perfecte snijplank van het materiaal naar keuze. Of de Kesper broodtrommel die prachtig op het aanrecht kan staan. Verschillende soorten dienbladen en planken waarin jij je gasten kan verrassen. Mooie schoenenkasten om zo alle schoenen netjes op te bergen. Daarnaast heeft Kesper veel keukengerei in haar assortiment. Omdat alle producten van zijn gemaakt van de beste kwaliteit en duurzaam zijn, zult u er lang plezier van hebben in uw huishouden. Bekijk snel het assortiment die wij aanbieden.

Bestel uw Kesper artikelen bij Van ’t Ende

Bij Van ’t Ende bieden wij een groot assortiment van Kesper producten aan. Zo vind u altijd wat u nodig heeft! Bekijk snel welke producten u graag in huis zou willen hebben en voeg deze toe in uw winkelwagen. Bestelling boven de 60 euro worden gratis verzonden. Daarnaast heeft u het recht op 30 dagen bedenktijd. Ook kunt u gebruik maken van achteraf betalen. Mocht u nog vragen hebben over de Kesper producten of over de bezorgen. Dan kunt u ons bereiken op 0546-671444 of via [email protected].