Afgietdeksel 27cm rvs
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Afgietdeksel RVS Westmark
€10,99 Incl. btw
€9,08 Excl. btw
Beschikbaar
Afgietdeksel rvs voor pan 20/18/16cm
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar

Afgietdeksel

Bij ons koop je het beste afgietdeksel. Dit is een deksel die je helpt het vocht uit een pan te gieten. Afgietdeksels zijn gemaakt van roestvrij staal of kunststof. Een goed afgietdeksel is onmisbaar bij het koken van pasta en rijst. Bij ons kun je een deze makkelijk kopen.

Verschillende soorten afgietdeksels

Er zijn verschillende soorten afgietdeksels. Zo heb je de klassieke afgietdeksel, een deksel voor je pan met gaatjes waar je water doorheen kunt gieten. Ook heb je de halve variant, een halve deksel die je op een gedeelte van de pan kunt zetten. Houd rekening met het soort pan dat je hebt bij het afgietdeksel kopen. 

Verschillende maten

Bij ons vind je afgietdeksels van verschillende maten, zodat je ook voor jouw pan het juiste afgietdeksel kunt vinden. Ben je op zoek naar een bijpassende pan? Dan vind je dit ook op onze website.

Zoek het afgietdeksel bij de juiste pan

Heb je geen zin om een afgietdeksel bij de juiste pan te vinden, dan kun je ook kiezen voor het kopen van een universeel afgietdeksel voor op jouw pan. Op deze manier hoef je je bij het kopen van een pan geen zorgen te maken of het afgietdeksel wel gaat passen.