opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 3
€ 95
Merken
Voorraad

  Seizoensartikelen bij van 't Ende

  Zowel in onze webshop als onze winkel in Den Ham kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan seizoensartikelen. Wij verkopen onder meer servies voor op de camping, maar ook parasols en parasolvoeten. Bovendien, bent u bij ons aan het juiste adres voor producten geschikt voor het verdelgen van insecten. Voor ons hele assortiment aan seizoensartikelen voor in uw huis en tuin neemt u een kijkje in onze webshop of winkel.
  Artikel 1 tot 33 (van de 33 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 33 (van de 33 artikelen). Resultaat:1

  Parasols en parasolvoeten

  Een degelijke parasol is natuurlijk een uitkomst tijdens de warme, zonnige dagen. Bij van 't Ende vindt u een ruim aanbod aan parasols van hoogstaande kwaliteit in mooie kleuren als crème en antraciet. Bovendien, koopt u zowel in onze winkel als webshop parasolvoeten zodat uw parasol stevig blijft staan. Wij verkopen parasolvoeten in verschillende zwaartes te vullen met zand of water. Naast parasols koopt u bij van 't Ende ook partytenten in verschillende kleuren.

  Partytent

  Geeft u een feestje of bent u opzoek naar wat beschutting tijdens een barbeque? Dan is een partytent wellicht wat u zoekt. Bij van 't Ende verkopen we diverse partytenten in verschillende kleuren. Naast dat een partytent kan gebruikt worden tijdens een feestje, kunt u deze tent natuurlijk ook gebruiken tijdens de warme dagen, om u te beschermen tegen de zon.

  Parasolvoeten

  Een parasolvoet is een uitkomst om uw parasol stevig te laten staan, zonder parasolvoet waait de parasol gemakkelijk weg. Bij van 't Ende vindt u diverse soorten parasolvoeten, voor verschillende soorten parasols. Bovendien, verkopen wij parasolvoeten in verschillende zwaartes en zowel uitvoeringen die u moet vullen met water, als voeten die u vult met zand of stenen. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel in Den Ham voor ons complete assortiment.
  Seizoensartikelen bij van ‘t Ende
  • Uw parasol met parasolvoet vindt u bij van 't Ende!
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit