opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 1
€ 55
Merken
Voorraad

  Insectenverdelging bij van 't Ende

  Vooral in de warmere maanden kunnen de vele insecten een bron van irritatie zijn, zowel thuis als op de werkvloer. Bij van 't Ende vindt u een uitgebreid assortiment aan producten die geschikt zijn voor het verdelgen van insecten. Naast simpele, maar effectieve vliegenmeppers, vindt u bij ons ook speciale insectenlampen, zeer geschikt voor gebruik in een winkel of restaurant. Insectenverdelging vindt u bij ons van merken als Roxasect, Foetsie! en Vapona.
  Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1

  Vliegenmeppers

  Vliegenmeppers zijn al generaties lang het middel voor het uitschakelen van vervelende vliegende insecten. Bij van 't Ende kunt u terecht voor verschillende vliegenmeppers. Naast simpele vliegenmeppers, vindt u bij ons ook elektrische vliegenmeppers en de vliegenmepper van Tiger. Vliegenmeppers kunt u bij ons uiteraard per stuk kopen, maar het is bij ons ook mogelijk om vliegenmeppers in grootverpakking te verkrijgen.

  Insectenlampen

  Een gewone of elektrische vliegenmepper is natuurlijk een effectief middel voor het uitschakelen van insecten, maar een insectenlamp is een absolute uitkomst. Een insectenlamp straalt UV-licht uit om insecten te lokken, vervolgens worden de insecten net als bij het gebruik van een elektrische vliegenmepper geëlektrocuteerd. Insectenlampen vindt u bij van 't Ende in verschillende afmetingen van het merk Begone. Bovendien, verkopen wij losse lampen voor insectenlampen.

  Wespenvanger

  Een van de meest voorkomende insecten in de warmere maanden is de wesp. Wespen komen onder andere af op zoetigheid en kunnen een ware plaag vormen als u bijvoorbeeld in de tuin zit te eten. Bij van 't Ende kunt u terecht voor wespenvangers van het merk Progarden, zodat u niet langer last heeft van dit insect.
  Bestel uw insectenverdelgers bij van 't Ende
  • Producten voor het verdelgen van insecten vindt u bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service