Insectenlamp elektrisch
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Vliegenverjager fly away
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Tiger Vliegenmepper
€1,59 Incl. btw
€1,31 Excl. btw
Beschikbaar
Elektrische vliegenmepper
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Vliegenmepper set/3 48x11cm
€2,99 Incl. btw
€2,47 Excl. btw
Beschikbaar
Insectenkiller Begone 2x15W
€48,99 Incl. btw
€40,49 Excl. btw
Beschikbaar
Insectenkiller 1x 4W
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar
Insectenbestrijder elektrisch
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Wespenvanger 17xH20cm geel
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Insectenkiller 2x 20W
€54,99 Incl. btw
€45,45 Excl. btw
Beschikbaar
Vliegentape Foetsie
€1,29 Incl. btw
€1,07 Excl. btw
Niet beschikbaar

Insectenverdelging bij van 't Ende

Vooral in de warmere maanden kunnen de vele insecten een bron van irritatie zijn, zowel thuis als op de werkvloer. Bij van 't Ende vindt u een uitgebreid assortiment aan producten die geschikt zijn voor het verdelgen van insecten. Naast simpele, maar effectieve vliegenmeppers, vindt u bij ons ook speciale insectenlampen, zeer geschikt voor gebruik in een winkel of restaurant. Insectenverdelging vindt u bij ons van merken als Roxasect, Foetsie! en Vapona.

Vliegenmeppers

Vliegenmeppers zijn al generaties lang het middel voor het uitschakelen van vervelende vliegende insecten. Bij van 't Ende kunt u terecht voor verschillende vliegenmeppers. Naast simpele vliegenmeppers, vindt u bij ons ook elektrische vliegenmeppers en de vliegenmepper van Tiger. Vliegenmeppers kunt u bij ons uiteraard per stuk kopen, maar het is bij ons ook mogelijk om vliegenmeppers in grootverpakking te verkrijgen.

Insectenlampen

Een gewone of elektrische vliegenmepper is natuurlijk een effectief middel voor het uitschakelen van insecten, maar een insectenlamp is een absolute uitkomst. Een insectenlamp straalt UV-licht uit om insecten te lokken, vervolgens worden de insecten net als bij het gebruik van een elektrische vliegenmepper geëlektrocuteerd. Insectenlampen vindt u bij van 't Ende in verschillende afmetingen van het merk Begone. Bovendien, verkopen wij losse lampen voor insectenlampen.

Wespenvanger

Een van de meest voorkomende insecten in de warmere maanden is de wesp. Wespen komen onder andere af op zoetigheid en kunnen een ware plaag vormen als u bijvoorbeeld in de tuin zit te eten. Bij van 't Ende kunt u terecht voor wespenvangers van het merk Progarden, zodat u niet langer last heeft van dit insect.

Bestel uw insectenverdelgers bij van 't Ende
  • Producten voor het verdelgen van insecten vindt u bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service