Barbecue staand met kap
€119,00 Incl. btw
€98,35 Excl. btw
Beschikbaar
BBQ starter metaal
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Barbecue Grill Elektrisch Bomann
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Beschikbaar
Barbecue de luxe Bomann
€45,99 Incl. btw
€38,01 Excl. btw
Beschikbaar
BBQ Gereedschap 3dlg
€13,99 Incl. btw
€11,56 Excl. btw
Beschikbaar
Barbecue met Grill Elektrisch Bomann
€31,99 Incl. btw
€26,44 Excl. btw
Beschikbaar
BBQ Rooster met antikleeflaag
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Barbecue tang 27cm
€1,99 Incl. btw
€1,64 Excl. btw
Beschikbaar

Barbecues bij van ‘t Ende

Op zoek naar een nieuwe barbecue? Kijk dan eens in onze webshop of kom langs in onze winkel. Bij van ’t Ende vindt u een ruim assortiment aan barbecues van verschillende merken als Bomann, Steba en Royal Patio. Bovendien koopt u bij ons zowel elektrische barbecues en tafelgrills, als houtskool barbecues, zowel staand als op een zuil. Neem een kijkje in onze webshop voor het complete assortiment aan barbecues.

Elektrische barbecues

U koopt bij ons natuurlijk de klassieke houtskool barbecues van merken als Royal Patio, maar ook voor elektrische barbecues kunt u bij ons terecht. Naast elektrische barbecues, verkopen wij ook speciale tafel modellen met grilloptie. Het voordeel van een elektrische barbecue is dat het niet zo rookt als een houtskool barbecue en hierdoor ook eventueel binnen te gebruiken is. Een bijkomend voordeel van een elektrische barbecue is dat het erg snel is, u steekt simpelweg de stekker in het stopcontact en kunt beginnen.

Houtskool barbecues

Naast handige en snelle elektrische barbecues koopt u bij ons ook klassieke houtskool barbecues voor de echte barbecue beleving. Houtskool barbecues koopt u bij ons in een uiteenlopende prijsklasse van merken als Royal Patio, en in verschillende uitvoeringen. Zo verkopen wij kleine en lage modellen als de Royal Patio Aberdeen, deze barbecue is bijvoorbeeld perfect te gebruiken op een balkon, maar ook voor staande barbecues en verrijdbare barbecues of barbecues op een emaillen zuil bent u bij ons aan het juiste adres.

Barbecue benodigdheden

Als u eenmaal uw barbecue hebt gevonden op de webshop van van ’t Ende, is het natuurlijk ook wel zo handig om wat praktische barbecue accessoires te hebben. Naast een barbecuetang voor het gemakkelijk draaien van vlees of andere gerechten op uw barbecue verkopen wij ook vleesthermometers. Een vleesthermometer is een absolute uitkomst bij het bepalen van de gaarheid van het vlees. Vleesthermometers verkopen wij van het merk Excellent Houseware.

Barbecueën begint bij van ‘t Ende
  • Breed assortiment aan barbecues en barbecue benodigdheden bij van ‘t Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service