Touch Bin afvalbakken

Bij van 't Ende hebben wij zowel in onze webshop als winkel een uitgebreid aanbod aan afvalbakken van diverse merken als Curver, Hailo en Wesco. Bovendien, koopt u bij ons de praktische Touch Bin vuilnisbakken van Brabantia, deze zijn gemakkelijk te openen en weer te sluiten door het Soft-Touch' sluiting systeem. Brabantia Touch Bins zijn bij ons te verkrijgen in diverse maten en kleuren, neem een kijkje in onze webshop voor het complete aanbod aan Brabantia vuilnisbakken en pedaalemmers.

Verschillende maten

De Touch Bins van Brabantia zijn bij van 't Ende te verkrijgen in diverse kleuren en maten. De kleinste Touch Bin is al te krijgen in 3 liter en hierdoor zeer geschikt voor gebruik in de badkamer of op het toilet. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor grotere Touch Bins van 30 liter, 40 liter of zelfs 60 liter voor gebruik in uw keuken. Bovendien, koopt u bij ons de handige Twin Bin van Brabantia, met een inhoud van 2 x 20 liter.

Fingerprint Proof

Bent u lelijke vingerafdrukken op uw vuilnisbak zat? Dan is een Touch Bin in Fingerprint Proof uitvoering zeker een goede keuze voor u. De Fingerprint Proof vuilnisbakken zijn voorzien van een special coating die vingerprintafdrukken voorkomen en er voor zorgen dat het deksel van de Brabantia Touch Bins minder snel vies wordt.

Bijpassende afvalzakken

Van 't Ende verkoopt ook de Perfect Fit Bags afvalzakken van Brabantia. De afvalzakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van 3 tot en met 60 liter, en passen perfect in iedere pedaalemmer of afvalverzamelaar van Brabantia. De vuilnisbakzakken van Brabantia hebben verschillende letters voor verschillende maten, u vindt deze letters in het deksel van uw Brabantia afvalbak. De afvalzakken hebben een trekband sluiting waardoor u de afvalzakken ook gemakkelijk en hygiënisch kunt sluiten. Bovendien verkopen wij ook de biologisch afbreekbare afvalzak van Brabantia, handig voor in de compostbak.

Uw nieuwe Brabantia Touch Bin bestelt u bij van 't Ende
  • Breed assortiment aan vuilnisbakken van diverse merken
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service