Soeppan 24cm 6,5L BK Flow Cool Black
€79,00 Incl. btw
€65,29 Excl. btw
Beschikbaar
Soeppan 24cm BK Karaat+
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Beschikbaar
Soeppan 24cm Profiline
€68,99 Incl. btw
€57,02 Excl. btw
Beschikbaar
Soeppan Q-linair Master 24cm RVS deksel
€88,00 Incl. btw
€72,73 Excl. btw
Beschikbaar
Soeppan 24cm 7 Liter
€46,99 Incl. btw
€38,83 Excl. btw
Beschikbaar
Soeppan 26cm 11,0L BK
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Soeppan 24cm Diamond Sola
€49,99 Incl. btw
€41,31 Excl. btw
Beschikbaar
Soeppan 24cm 5,0L BK Premium+
€79,99 Incl. btw
€66,11 Excl. btw
Beschikbaar
Soeppan rvs 24cm inhoud 9 liter
€22,99 Incl. btw
€19,00 Excl. btw
Niet beschikbaar
Soeppan 24cm 7,4L Spring Finesse2+
€189,00 Incl. btw
€156,20 Excl. btw
Beschikbaar
Hoge kookpan 22 cm + deksel
€169,00 Incl. btw
€139,67 Excl. btw
Beschikbaar

Soeppan

Als je op zoek bent naar de perfecte opener voor een diner van meerdere gangen, is soep een snel gemaakte keuze! Om de lekkerste soepen te kunnen bereiden, kan een soeppan niet uit jouw pannencollectie ontbreken. Een soeppan maakt het mogelijk om veel soep tegelijkertijd te maken, waardoor je voor veel gasten tegelijkertijd soep kan klaarzetten. Ideaal, want soep is een echte familiemaaltijd. In ons assortiment vind je de soeppan in veel verschillende soorten en formaten, waardoor we jou ervan garanderen dat de perfecte pan er ook voor jou tussen zit. Neem een kijkje!

Verwen je familie met een grote soeppan

De soeppan komt in veel verschillende formaten voor. Dit is erg handig, want hierdoor zorg jij ervoor dat je soep voor alleen jezelf kan klaarmaken, maar ook voor de hele familie. Ben jij de aangewezen persoon om op de familiedag iedereen van een lekkere binnenkomer te voorzien, dan neem je gewoon dezelfde grote soeppan mee die jij hebt gebruikt om alles klaar te maken. Dit is natuurlijk een scenario dat zich niet heel vaak voorstelt, waardoor de verschillende formaten soeppannen ideaal zijn. We benoemen graag welke soeppan geschikt is voor jouw situatie:

  • Soeppan 5 liter: de kleinste variant die je in ons assortiment vindt is de pan van 5 liter. Hieruit haal je ongeveer genoeg soep voor acht personen.
  • Soeppan 7 liter: de middelvariant van onze collectie. Met deze pan voorzie je ongeveer twaalf mensen van soep, waardoor het voor grote gezinnen de perfecte pan is.
  • Soeppan 10 liter: veel mensen houden ervan om écht veel soep te maken. Ze warmen de soep op, of delen het uit aan vrienden en familie. Met deze variant maak jij genoeg soep voor meer dan vijftien mensen, waardoor uitdelen een goede keuze is.

Welke soep met een soeppan?

Sommigen vragen zich af welke soep er allemaal geschikt is om met een soeppan te maken. Hierbij vinden we het belangrijk om te zeggen dat in principe elk soep is geschikt voor deze pan: de manier om een soep te maken is namelijk erg makkelijk. Maar, omdat soeppannen dus ook vooral geschikt zijn om soep mee uit te delen, is het leuk om te gaan voor een soep die mensen samenbrengt. Alhoewel dit in principe met elke soep kan, zijn er toch soepen die meer een collectief gevoel geven dan anderen. Zo raden we aan te gaan voor een klassieke tomatensoep, een lekkere kippensoep of een Nederlandse erwtensoep.

Soeppan kopen bij van ’t Ende!

Voel jij je klaar om de rol van soepmaker van de familie in te vullen? Mooi! Een soeppan kopen bij van ’t Ende is dan de enige juiste eerste stap om te nemen. Hoe groot jouw soeppan moet zijn weet je nu, tijd om te na te denken over welk recept jij gaat gebruiken. Kies jij voor één van de hierboven benoemde recepten, of heb jij nog ergens een soeprecept liggen die jouw familie zal verbazen?