Sola los bestek 18/10

Prachtig zilverwit Sola bestek

Sola bestek is zilverwit van kleur en staat prachtig op een chic gedekte tafel. De tafelvorken, tafelmessen en tafellepels zijn gemaakt van kwalitatief sterk edelstaal. Voor de echte zware kwaliteit moet u bestek van 18/10 chroom nikkelstaal hebben. Op dit bestek zit een levenslange garantie. Bij van 't Ende kunt u cassettes bestellen met een 4-, 6- of 12 persoons bestekset. De set bevat naast de tafelmessen, tafelvorken en tafellepels ook dessertbestek, koffielepels, taartvorkjes en serveerlepels.

Verschillende Sola series

Bij Van 't Ende vindt u verschillende series van het hoogwaardige bestek van Sola, dus u zult altijd iets vinden dat op uw tafel past. Zo verkopen wij besteksets van de zeer populaire Constance serie. Deze serie is vooral erg populair bij starters, vanwege de moderne, simpele vormgeving en de scherpe prijs. Naast besteksets van onder andere de Constance of Donau serie van Sola, kunt u bij Van 't Ende ook terecht voor los bestek van diverse series als Palermo of Durban. Dus wanneer u bijvoorbeeld per ongeluk een deel van uw Sola bestekset heeft weggegooid, wees dan niet getreurd, want bij ons kunt u gemakkelijk losse stukken bestellen uit diverse series.

Sola vaatwasmachinebestendig

De 18/10 edelstaal besteksets van Sola zijn naast dat ze er kwalitatief uitzien ook nog eens zeer bestand tegen vaatwasmachinereiniging. Hierdoor kunt u uw bestek na het tafelen dus zeer gemakkelijk reinigen en blijft uw Sola bestek ook nog eens zeer lang mooi.

Los bestek en cassettes van andere merken

In zowel onze winkel als webshop kunt u terecht voor bestek van diverse hoogstaande merken. Naast los bestek verkopen wij ook cassettes en andere sets met bestek, voor ieder wat wils dus. Bovendien, vindt u bij ons messen, vorken en lepels in een zeer uiteenlopende prijsklasse. Voor diverse andere kwalitatief hoogstaande cassettes kunt u een kijkje nemen naar de series van het merk Keltum. Bovendien is van de cassettes van Keltum bij van 't Ende ook los bestek te verkrijgen.

Sola 18/10 los bestek bestellen bij van 't Ende
  • Breed assortiment aan bestek bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service