Opzoek naar inmaak of weck producten? U vindt het bij van ’t Ende!

Zowel in onze webshop als in onze winkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan producten voor een optimalisering van het gebruiksgemak.U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om van begin tot eind plezier te hebben van alle activiteiten in en om uw keuken. Zo hebben wij ook verscheidene producten met betrekking tot inmaken en wecken van groente en fruit. Hierdoor blijft het desbetreffende product geconcerveerd waardoor het tot wel jaren bewaard kan blijven. Denk hierbij aan diepvriesdozen en voorraaddozen van Alaska, trechters van Rvs en kunststof, etiketten, glasheveltangen, inmaakthermometers, roerzeven, deksels en inmaakringen. Ook hebben wij diverse inmaakflessen, weckpotten en inmaakglazen zoals jampotglazen. Daarnaast kunt u denken aan inmaakketels en ontsappers van merken als Weck, Kochstar en Elo. Verder zijn er ontpitters, afvulgarnituur en snijbonenmolens. Kijk snel verder voor de specifieke producten en productdetails.

Inmaak en wecken

Zowel in onze webshop als in onze winkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan producten voor een optimalisering van het gebruiksgemak.U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om van begin tot eind plezier te hebben van alle activiteiten in en om uw keuken. Zo hebben wij ook verscheidene producten met betrekking tot inmaken en wecken van groente en fruit. Hierdoor blijft het desbetreffende product geconcerveerd waardoor het tot wel jaren bewaard kan blijven, ideaal dus!

Diepvriesdozen

Diepvriesdozen, ook wel voorraaddozen genoemd zijn er in veel verschillende maten. Bij van ’t Ende hebben wij de volgende formaten; 200ML, 500ML, 750ML, 1000ML, 1200ML en 2000ML. De voorraaddozen van Alaska zijn geschikt voor gebruik in de vriezer, magnetron en oven bij temperaturen van -30 ℃tot +100 ℃. Deze voorraaddozen zijn BPA vrij en kunnen in de vaatwasser.

Inmaakketels

Een inmaakketel ook wel weckketel genoemd, is geschikt voor het warm houden en warm maken van verschillende soorten voedsel. Bij van ’t Ende vindt u verschillende inmaakketels van de merken Weck en Kochstar. Deze inmaakketels zijn te verkrijgen met verschillende functies. Alle inmaakketels die wij verkopen beschikken over een thermostaat waardoor de temperatuur constant blijft goed te controleren is. Daarnaast zijn er inmaakketels die naast een thermostaat ook beschikken over een timer, ook wel tijdschakelaar genoemd. Met deze timer kunt u zelf de inmaaktijd instellen. Ook zijn er inmaakketels die naast een thermostaat en timer beschikken over een kraantje. Door dit kraantje kunt u het vocht uit de ketel op een veilige manier weg laten lopen. Tevens kunt u door het kraantje de inmaakketel gebruiken voor het warm maken of warm houden van warme dranken, denk hierbij aan koffie, chocolademelk, gluhwein en dergelijke. Bij deze inmaakketels zijn losse opzet ontsappers verkrijgbaar, deze kunt u koppelen aan uw inmaakketel waarna deze te gebruiken is als ontsapper. Voor meer informatie over ontsappers leest u hieronder verder.

Ontsappers

Naast inmaakketels verkopen wij ook ontsappers van de merken Kochstar, Weck en Elo. Een ontsapper is een perfect hulpmiddel voor het maken van vruchtensappen en groentesappen. Een ontsapper is opgebouwd uit verscheidene lagen. Deze lagen hebben verschillende functies. Het bovenste deel wordt gevuld met fruit of groenten. Het onderste deel wordt gevuld met water. Wanneer dit water verhit wordt onstaat er stoom. Deze stoom zorgt ervoor dat de cellen van het fruit en de groenten actief worden en tegen elkaar aanbotsen. De celwanden van het fruit en de groenten gaan kapot, waardoor het sap samen met het condens eruit loopt. Via de sapslang kan het sap worden afgetapt en opgevangen in weckflessen. Wij verkopen verschillende soorten ontsappers, zo zijn er electrische ontsappers, welke u met een snoer aan kunt sluiten op een stopcontact. Ook zijn er niet electrische ontsappers welke kunnen worden verwarmd op elke willekeurige warmtebron inclusief inductie. Ontsappers zijn te verkrijgen met een kunststof of een glazen deksel. Bij glazen deksels kunt u het ontsappingsproces in de gaten houden zonder het deksel van de ontsapper te hoeven lichten. Hierdoor heeft u controle over het proces zonder onnodige warmte te verliezen.

Leifheit inmaakglazen

Er zijn vele soorten inmaakglazen, bij veel van deze glazen wordt er gewerkt met inmaakringen en een klembeugel. Bij de inmaakglazen van Leifheit is dat anders. Deze glazen zijn voorzien van een schroefring welke de functie van de klembeugel overneemt. Op het glas legt u een vervangingsdeksel van Leifheit, deze kunt u vervangen wanneer u het glas opnieuw wilt gebruiken. Met de schroefring wordt dit vervangingsdeksel op zijn plaats gehouden. Leifheit biedt een succesgarantie door de ‘vingertest’. Wanneer de pot correct is gesloten, trekt het deksel door het ontstane vacuüm naar binnen. Wanneer u dan op het deksel drukt met uw vinger mag deze niet terugveren. Op die manier wordt er door Leifheit gegarandeerd dat er geen schimmel kan ontstaan.

accessoires

Naast de inmaakketels en ontsappers verkopen wij diverse accessoires. Wij werkopen trechters van Rvs en kunststof, etiketten, glasheveltangen, inmaakthermometers, roerzeven, deksels en inmaakringen. Ook hebben wij diverse inmaakflessen, weckpotten en inmaakglazen zoals jampotglazen. Verder zijn er ontpitters, afvulgarnituur en snijbonenmolens. Deze producten worden veel gebruikt bij het inmaken en wecken.

Kookboek voor inmaken en bewaren

Voor het inmaken zijn prachtige recepten te vinden. Zo is er een kookboek waarin de beste recepten en bereidingen beschreven staan. Ideaal om zelf te gebruiken of om cadeau te geven. Zo zijn er recepten voor vruchtenjam, gelei, marmelade, en moes. Ook kunt u recepten vinden voor een eigengemaakte likeur of smaakmakers zoals pesto, mosterd, olie en sausen. Daarnaast kunt u hierin lezen hoe de diverse producten het best te bewaren zijn.

Bestel uw inmaak toebehoren bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan benodigdheden voor inmaken
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service