opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Recensies
<span class="currency_symbol">€</span><span class="currency_price">29,99</span><span class="currency_symbol"></span> <span class="currency_symbol">€</span><span class="currency_price">29,99</span><span class="currency_symbol"></span>
Filters
€ 7
€ 60
Merken
Voorraad

  Klokken bij van 't Ende

  Op zoek naar een nieuwe klok? Bij van 't Ende vindt u een ruim assortiment aan klokken. Klokken koopt u bij ons in een uiteenlopende prijsklasse en van diverse merken als Mebus, Home&Styling en Balance. Naast dat u bij ons slimme klokken met temperatuurmeters vindt, koopt u bij ons ook decoratieve klokken voor aan de muur in bijvoorbeeld uw woonkamer, maar ook voor tafelklokken bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje in onze webshop voor ons complete aanbod aan klokken van uiteenlopende merken.

  Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1

  Klok met thermometer en hygrometer

  Naast dat in onze webshop terecht kunt voor simpele klokken en wekkers verkopen wij ook klokken met temperatuurmeter en hygrometer. Met deze klokken kunt u naast de tijd aflezen ook de temperatuur in de gaten houden door middel van de in de klok ingebouwde thermometer. De hygrometer is voor het meten van de luchtvochtigheid in een bepaalde ruimte, een echte multifunctionele klok dus!

  Zendergestuurde klokken

  Het voordeel van een zendergestuurde klok is dat de klok altijd op tijd loopt. Houdt u dus niet van te laat komen? Dan is en zendergestuurde klok wat voor u. Een radiografische wekker wordt aangestuurd door het zogenoemde DCF-signaal vanuit de atoomklok in Frankfurt. Een radiogestuurde klok koopt u bij ons van verschillende merken als TFA en Mebus.

  Wekkers

  Naast dat u bij ons een ruim aanbod aan wandklokken koopt, kunt u bij ons ook terecht voor wekkers, zowel digitaal als analoog. In onze categorie wekkers vindt u een ruim aanbod aan zowel analoge wekkers, als wekkerradio's en radiogestuurde wekkers. Een analoge wekker is een goede keuze wanneer u een wekker zonder poespas wilt. Een wekkerradio is perfect voor u als u graag wakker wordt met uw favoriete muziekzender. Neem een kijkje in onze webshop of winkel voor ons complete aanbod aan wekkers en klokken.

  Uw wandklok bestelt u bij van 't Ende
  • Breed assortiment aan klokken van diverse merken
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service