Keukenweegschaal digitaal
€25,99 Incl. btw
€21,48 Excl. btw
Beschikbaar
keukenweegschaal analoog culina pro
€23,99 Incl. btw
€19,83 Excl. btw
Beschikbaar
Lepelweegschaal Digitaal
€22,99 Incl. btw
€19,00 Excl. btw
Beschikbaar
Keukenweegschaal RVS Inventum
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Keukenweegschaal digitaal wit
€19,95 Incl. btw
€16,49 Excl. btw
Beschikbaar
Keukenweegschaal digitaal zwart
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Keukenweegschaal WS305B zwart
€14,99 Incl. btw
€12,39 Excl. btw
Beschikbaar

Keukenweegschalen bij van 't Ende

Een keukenweegschaal is onmisbaar in uw keuken als u houdt van bakken en koken. Bij van 't Ende verkopen wij diverse huishoudweegschalen in verschillende prijsklassen. Zo verkopen wij weegschalen van topmerken als Soehnle en Brabantia, maar ook voor een degelijke keukenweegschaal in een lagere prijsklasse bent u bij van 't Ende aan het juiste adres. Zowel in onze winkel als online in de webshop vind u een ruim aanbod aan verschillende soorten keukenweegschalen, zo verkopen wij bijvoorbeeld digitale en analoge weegschalen, maar ook lepelweegschalen en weegschalen met een bijbehorende kom.

Analoge weegschalen

Naast digitale weegschalen, kunt u bij van 't Ende ook terecht voor een groot aanbod aan analoge weegschalen. Zo verkopen wij metalen analoge weegschalen in verschillende kleuren, deze zijn een blikvanger in uw keuken. Analoge weegschalen verkopen wij van merken als Excellent Houseware en Leifheit. Bovendien, koopt u bij ons de analoge weegschaal van Leifheit met bijbehorende mengkom.

Digitale keukenweegschalen

Bij van 't Ende vindt u naast een ruim aanbod aan analoge weegschalen ook digitale keukenweegschalen. Het voordeel van een digitale huishoudweegschaal is dat deze nauwkeuriger weegt en dat digitale weegschalen gemakkelijk op nul te zetten zijn, handig als u iets wilt wegen in een bakje. Digitale weegschalen koopt u bij ons in een uiteenlopende prijsklasse, zo verkopen wij weegschalen van merken Brabantia, Soehnle, Korona en Leifheit, maar ook van merken als Excellent Houseware.

Keukenweegschalen met kom

Een keukenweegschaal is een praktische toevoeging aan uw keuken voor het wegen van ingrediënten tijdens het koken en bakken. Naast gewone huishoudweegschalen verkoopt van 't Ende ook weegschalen met bijbehorende kom. Een bijbehorende kom kan bijvoorbeeld worden gebruikt als mengkom, zeer praktisch als u meerdere ingrediënten wilt toevoegen en afwegen. Bovendien, kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor keukenweegschalen voor het afwegen van kleinere hoeveelheden, een lepelweegschaal is hier uitermate geschikt voor.

Uw nieuwe huishoudweegschaal koopt u bij van 't Ende
  • Ruim assortiment aan huishoudweegschalen voor in uw keuken
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit