Strijken & Schoonmaken

Strijken en schoonmaken

Wij hebben verschillende artikelen onder het thema strijken en schoonmaken. Wij bieden diverse keukentrapjes, schoonmaakmiddelen, strijk benodigheden, hulpmiddelen voor het wassen en drogen van uw kleding en artikel

Keukentrapjes en schoonmaakartikelen

Voor de categorie keukentrapjes bieden wij verschillende maten en merken aan. Wij hebben opstapjes in verschillende merken: Curver, Rotho en Keeeper. Huishoudtrappen hebben wij in de merken: Cosy&Trendy, Hailo en Wenko in verschillende maten: twee, drie of vier treden. Keukentrappen hebben we van het merk Cosy en Trendy en de trapkruk is van het merk Hailo. Wij hebben een groot aanbod aan schoonmaakartikelen online, denk hierbij aan huishoud artikelen voor het afwassen, zoals afdruiprekken en afwasborstels, verschillende maten emmers, diverse kruimelvegers en kruimelzuigers, opzetstukken van het merk Leifheit. Ook hebben wij proffesioneel schoonmaakgereedschap, artikelen voor raamreiniging, schoonmaakmiddelen, artikelen voor vloerreiniging, vloerwisserovertrekken en ook diverse reinigingsmiddelen zoals borstels, stoffers, schoonmaakdoekjes en ontstoppers.

Strijken, wassen en drogen

Voor de categorie strijken hebben wij drie subcategoriën: strijkaccesoires, strijkplankhoezen en strijktafels. Binnen de categorie strijkassecoires verstaan wij snoergeleiders, spanclibs en beschermhoezen voor de strijkijzers. Strijpplankhoezen hebben wij in verschillende merken en modellen. Brabantia werkt voor de strijkplankhoezen van haar Brabantia strijkplanken met de maten A, B, C en D en heeft Coulorful en Basics als model. Van het merk Leifheit hebben wij twee modellen: Dressfix en Cotton Classic. Ook verkopen wij een hoes voor de mouwplank en een viscoselaag. Ook hebben wij diverse strijktafels van Brabantia in de modellen: Barley, Titaan, Pauline en Bubbles. Hiervan hebben wij verschillende maten. Ook kunt u bij ons een mouwplankje bestellen. Voor het wassen en drogen van uw kleding hebben wij verschillende artikelen. Wij bieden droogmolens en drookrekken hangend en staand aan in de merken Brabantia, Leifheit en Artweger. Daarnaast verkopen wij ook kledinghangers en accesoires zoals grondankers, beschermhoezen voor de droogmolens, wasknijpers en waszakjes. Voor het opbergen van uw was verkopen wij wasboxen, wasmanden en waszakken in verschillende maten en kleuren.

Koop uw strijk- en schoonmaakspullen bij Van ’t Ende!

  • Ruime keuze aan artikelen
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service

en om uw was in op te bergen.