Strijkplanken van topmerken

Bij Van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan producten van het merk Brabantia. U kunt bij ons onder meer terecht voor de bekende Touch Bin’s van het merk, u vindt bij ons een uitgebreid assortiment van zowel nieuwe als oudere modellen, allemaal tegen een zeer scherpe prijs! Ook verkopen wij natuurlijk andere modellen van de Brabantia afvalbakken. Bovendien kunt u bij Van ’t Ende terecht voor strijkplanken van Brabantia. De strijkplanken en accessoires van het merk zijn degelijk en van hoge kwaliteit en hierdoor een favoriet in vele huishoudens. Bij Van ’t Ende vindt u een divers aanbod aan strijkplanken en strijkaccessoires.

Strijkplank en strijkaccessoires in de webshop van Van ’t Ende

Naast dat u bij ons terecht kunt voor Brabantia strijkplanken vindt u in onze webshop ook een uitgebreid aanbod aan handige strijkaccessoires, zoals snoergeleiders en praktische houders voor uw strijkijzer. Bovendien verkopen wij diverse strijkplankhoezen met decoratieve designs. De Brabantia strijkplanken hebben standaard 10 jaar garantie.

De perfecte strijkplank

Bij Van ’t Ende vindt u een uitgebreid assortiment aan strijkplanken in verschillende maten en stijlen. Wij verkopen strijkplanken in de volgende afmetingen: 110x30, 124x38, 124x45 en 135x45. U vindt in onze webshop ook bijpassende strijkplankhoezen voor iedere afmeting strijkplank. Bovendien verkopen wij in hoogte verstelbare strijkplanken, zodat u zelfs zittend uw strijkwas kunt doen.

Bestel uw strijkplank bij Van ’t Ende

  • Bestel uw strijkplank en strijkaccessoires nu bij Van ’t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!