Contact Grill keramisch Zwart
€199,00 Incl. btw
€164,46 Excl. btw
Beschikbaar
Spiritus en Pasta Brander
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Contact Grill keramisch RVS
€199,00 Incl. btw
€164,46 Excl. btw
Beschikbaar
Gourmet Raclette Bistro Greenpan
€139,00 Incl. btw
€114,88 Excl. btw
Beschikbaar
Pizza Oven Piana Pellets Leisteen
€265,00 Incl. btw
€219,01 Excl. btw
Beschikbaar
Pizza Oven Piana Pellets Antraciet
€265,00 Incl. btw
€219,01 Excl. btw
Beschikbaar
Contactgrill keramisch WM-2208 CG
€194,00 Incl. btw
€160,33 Excl. btw
Beschikbaar
Fondueset 2L Spring Saas Fee rood
€99,00 Incl. btw
€81,82 Excl. btw
Beschikbaar
Bakplaat/Teppanyaki 55 x 26 BK Connect
€59,99 Incl. btw
€49,58 Excl. btw
Beschikbaar
Contact Grill keramisch Blauw
€199,00 Incl. btw
€164,46 Excl. btw
Beschikbaar
Gourmet Raclette BK Connect 37x25cm
€89,00 Incl. btw
€73,55 Excl. btw
Beschikbaar

Funcooking bij van 't Ende

Bij van 't Ende vindt u alles wat u nodig hebt voor in uw keuken, zoals pannen van topmerken als Lagostina en BK Cookware, maar ook een ruim aanbod aan allerlei artikelen om uw huis te decoreren. Naast deze producten kunt u bij ons ook terecht voor een zeer divers aanbod aan Funcooking apparatuur. Bij Funcooking kunt u bijvoorbeeld denken aan gourmetstellen of fonduesets, om gezellig te eten met het hele gezin.

Grillen, gourmetten en fonduen

In onze webshop vindt u in de categorie Funcooking onder andere verschillende soorten gourmetstellen. Zo vindt u klassieke gourmetsets, maar ook een gourmet-en-raclette-in-1 en diverse soorten grillplaten. Naast gourmetstellen om met de hele familie te gourmetten verkoopt van 't Ende ook fonduesets en grillplaten. Zo kunt u bij ons terecht voor de klassieke gietijzeren Relance fonduepan, maar ook voor fonduepannen van RVS. Grill- en bakplaten verkopen wij van merken als Bourgini en Fritel.

Broodroosters en sandwichmakers

Bovendien koopt u bij ons uw nieuwe tosti-ijzer of broodrooster, van topmerken en natuurlijke tegen de scherpste prijs. Met een sandwichmaker van merken als Princess en Bourgini maakt u de lekkerste tosti's voor de hele familie. Ook een broodrooster is een smakelijke toevoeging aan uw keuken. Bij ons koopt u de stijlvolle broodroosters van Tefal, verkrijgbaar in bijvoorbeeld RVS of hoogglans zwart, een lust voor het oog in uw keuken!

Diversen Funcooking

Naast gourmetsets, grillplaten en broodrooster verkopen wij in onze webshop ook nog andere diverse Funcooking apparaten. Zo koopt u bij ons een chocoladefontein, of de popcorn en pannenkoekenmaker van het merk Korona, leuk voor op feestjes! Verder bent u bij ons ook aan het juiste adres als u opzoek bent naar een broodbakmachine. De Inventum broodbakmachine is scherp geprijsd en bereid voor u het lekkerste brood. De broodbakmachine van Inventum kan mengen, kneden, rijzen en bakken. Neem een kijkje in onze webshop voor ons volledige Funcooking assortiment!

Uw fondue of pizzarette koopt u bij van 't Ende
  • Ruim assortiment aan gourmetstellen en fonduesets bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit