Memopad 500 Vellen B2S
€1,49 Incl. btw
€1,23 Excl. btw
Beschikbaar
Inpakfolie transparant
€1,79 Incl. btw
€1,48 Excl. btw
Beschikbaar
Tijdschriftenrek 31x21x5cm zwart
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Niet beschikbaar
Kadopapier 70x200cm 6 assorti
€1,50 Incl. btw
€1,24 Excl. btw
Beschikbaar
Prullenmand 19L metaal zwart
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar

Geordend werken is in vele werkvelden erg handig. Door kantoorartikelen te kopen, bereik je exact dit. Kantoorartikelen kopen is de eerste stap naar een opgeruimd bureau, maar ook naar overzicht in je werkzaamheden. Om deze reden is kantoorartikelen kopen niet alleen een slimme stap voor kantoorwerkers, maar ook voor studenten. Deze kantoorartikelen komen in veel verschillende soorten voor: de perfecte artikelen voor jou zijn er dus ook sowieso! Neem een kijkje in ons assortiment en begin met kantoorartikelen kopen!

Overzichtelijk werken

Het grootste voordeel aan het werken met kantoor artikelen, is dat je makkelijker overzicht aanbrengt in je werkzaamheden. Wanneer je deze verschillende kantoorartikelen combineert, zorg je voor een opgeruimd bureau, waarin jij bijhoudt welke vooruitgangen je boekt en welke obstakels je nog kunt verwachten. We geven een paar voorbeelden:

  • Memobord: tijdens je werk doe je veel ontdekkingen. Om deze bij te houden, is het fijn om iets bij de hand te hebben waarop je notities kunt plaatsen. Met je memobord deel je je notities eenvoudig: werk met verschillende kleuren door verschillende invalshoeken te noteren.
  • Memoblaadjes: niet alles op je memobord hoeft met een stift geschreven te worden. Door met memoblaadjes in verschillende kleuren te werken, categoriseer je jouw notities eenvoudig. Je schrijft met een pen en plakt het op het bord, waardoor je overzichtelijk te werk gaat en werkzaamheden eenvoudig verwijdert zodra je ze hebt uitgevoerd.
  • Rekenmachine: soms is het nodig om ergens een snelle berekening op los te laten. Nu willen we niet zeggen dat jij niet rekenen kan, maar met een rekenmachine weet je zeker dat jouw berekening 100% klopt.

Uiteraard is het ook mogelijk om nog vele andere kantoorartikelen te kopen. Neem een kijkje in ons assortiment en zie het zelf!

Kantoorartikelen voor studenten

Wanneer jij denkt aan kantoorartikelen kopen, denk je misschien aan een serieus scenario waarin mensen op een kantoor met elkaar werken. Dit kan uitstekend het geval zijn, maar als je kantoor artikelen online kopen wil, kan dit ook zijn omdat je nog studeert. De hierboven beschreven functies van deze artikelen zijn namelijk niet alleen relevant voor een kantoor: jij kan je hier vast ook goed in herkennen. Misschien gebruik jij een schrift in plaats van een memobord, maar ook in een schrift kunnen memoblaadjes erg handig zijn om overzicht te creëren. Het is maar net welke draai jij er aan geeft!

Kantoor artikelen kopen online bij van ’t Ende!

Wil jij je kantoor artikelen kopen online? In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt. Sommige mensen zijn sceptisch over het online kopen van kantoorartikelen, maar wij zijn hier om te zeggen dat dit nergens voor nodig is. Al onze artikelen zijn van hoge kwaliteit en zijn binnen tien werkdagen bij jou thuis bezorgd. Bevallen de artikelen je toch niet, dan is binnen 30 dagen mogelijk om de artikelen terug te sturen en je geld terug te krijgen. Je kantoorartikelen kopen doe je dus bij van ’t Ende!