Schoolbekers & Lunchboxen

Lunchen begint met Van 't Ende

In de webshop van Van 't Ende vindt u een zeer groot aanbod aan lunchboxen en drinkflessen van diverse hoogstaande merken, zoals Rosti Mepal. In onze webshop kunt u terecht voor diverse lunchtime artikelen, zo vindt u bij ons handige fruitboxen, zoals de bananenbox, voor het vers meenemen van uw favoriete fruit. Naast fruitboxen vindt u bij Van 't Ende ook praktische isoleerbekers, van onder andere Emsa. Een isoleerbeker is handig voor het meenemen van uw warme dranken of soep.

Sistema lunchboxen en drinkflessen

Een van onze hoogstaande merken is Sistema. Dit merk uit Nieuw-Zeeland produceert al 30 jaar lang de mooiste plastic producten, waaronder dus een hele serie aan lunchartikelen. Sistema kunt u kennen van haar handige saladebakjes en de functionele Breakfast to Go beker, waarin u onder meer yoghurt met u mee kunt nemen. Naast nog vele andere handige broodtrommels, die u online bij Van 't Ende vindt, verkoop Sistema ook drinkflessen. De drinkflessen uit de Squeeze serie hebben een inhoud van 580 ml en kunt u bestellen in diverse kleuren.

Back to school met Mepal

Mepal staat in Nederland al generaties lang bekend voor haar drinkflessen en broodtrommels van betrouwbare kwaliteit. Bij Van 't Ende vindt u naast de Back to School serie, met drinkflessen en broodtrommels in diverse kleuren en thema's, ook de Take a Break serie van Rosti Mepal. De Take a Break serie kenmerkt zich door haar zachte, maar stoere kleuren. Bij Van 't Ende vindt u verschillende broodtrommels en flessen in verschillende modellen en kleuren.

Waterflessen en sportbidons

Binnen het zeer uitgebreide lunchtime assortiment van van 't Ende vindt u veel praktische artikelen zoals de stevige aluminium broodtrommel van Küchenprofi of de lunchboxen van Sistema met handige bento bakjes voor het scheiden van bijvoorbeeld uw brood en fruit. Naast deze producten koopt u bij ons ook waterflessen en bidons van topmerken als Mepal. Neem nu de waterfles Ellipse, deze fles is uitermate geschikt om mee te nemen naar school of naar bijvoorbeeld de sportschool. De Mepal Ellipse waterfles is beschikbaar in verschillende kleuren en is bovendien lekvrij. Bij van 't Ende vindt u ook de Ellipse sportbidons van Mepal.

Uw nieuwe broodtrommel of sportbidon bestelt u bij Van 't Ende
  • Uitgebreid assortiment aan broodtrommels en drinkflessen
  • Bij Van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit