Kookpan 12cm Citrin
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar

Kookpan 12cm

Een kookpan van 12 cm lijkt misschien klein, maar het kan een handig hulpmiddel zijn in de keuken. Bij van 't Ende kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan kookpannen, waaronder ook de mini kookpan van 12 cm. Deze pannen zijn perfect voor het bereiden van kleine porties of bijgerechten en zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Gerechten maken met kookpan 12 cm

  • Een kookpan van 12 cm is perfect voor het koken van eieren. U kunt het gebruiken om eieren te koken voor een gezond ontbijt, of om ze te koken voor een salade. Plaats de eieren in de pan en vul deze met water tot de eieren net bedekt zijn. Breng het water aan de kook en laat het ongeveer 4 minuten koken voor zachte eieren, of 7-8 minuten voor hardgekookte eieren.
  • Een kleine kookpan is handig voor het maken van sauzen en soepen in kleinere hoeveelheden. U kunt het gebruiken om bouillon te maken voor een heerlijke soep of om een lekkere saus te bereiden voor bij uw maaltijd. Zorg ervoor dat u de pan op laag vuur zet om te voorkomen dat de saus of soep aanbrandt.
  • Een kookpan van 12 cm is ook geschikt voor het koken van rijst. U kunt het gebruiken om een kleine portie rijst te koken voor bijvoorbeeld een bijgerecht. Voeg water en rijst toe aan de pan en breng het aan de kook. Laat het sudderen op laag vuur tot het water volledig is opgenomen. 
  • Een kookpan van 12 cm is ook handig om stoomgerechten te maken. Voeg water toe aan de pan en breng het aan de kook. Plaats vervolgens een stoommandje in de pan en voeg groenten of vis toe aan het mandje. Laat het stomen tot het gaar is.
  • Als u slechts een kleine hoeveelheid saus of bijgerecht heeft dat moet worden opgewarmd, dan is een kleine kookpan ideaal. Het kan snel worden opgewarmd en de kleine omvang zorgt ervoor dat er minder energie wordt gebruikt.

Kookpan 12 cm bij van ’t Ende

Bent u op zoek naar een kwalitatieve kookpan van 12 cm? Bij van 't Ende bent u aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment online en bestel eenvoudig en snel uw kookpan van 12 cm. Zo kunt u binnenkort genieten van heerlijke gerechten, bereid in een pan die past bij uw wensen en behoeften. Om uw kookpannen optimaal te kunnen gebruiken, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Bij van 't Ende hebben we een ruim aanbod aan onderhoudsproducten, zoals speciale pannensponzen en -borstels, zodat u uw pannen altijd in topconditie kunt houden. Wilt u graag een kookpan van 12 cm aanschaffen, maar twijfelt u nog welke het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkel in Den Ham. Hier kunt u onze pannen in het echt bekijken en uitproberen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.