Bord plat 16x16 Squito
€3,49 Incl. btw
€2,88 Excl. btw
Beschikbaar
Bord diep 22x22 Squito
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Mok Squito klein 17 cl
€2,49 Incl. btw
€2,06 Excl. btw
Beschikbaar
Bord plat 18x18 Squito
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Mok Squito groot 30 cl
€3,89 Incl. btw
€3,21 Excl. btw
Niet beschikbaar
Kop en schotel rechthoekig Squito
€5,89 Incl. btw
€4,87 Excl. btw
Beschikbaar
Bord plat 26x26 Squito
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Bord plat Squito 10x10cm
€2,19 Incl. btw
€1,81 Excl. btw
Beschikbaar
Schaal 7x7cm Squito
€1,69 Incl. btw
€1,40 Excl. btw
Beschikbaar
Schaal 14x14cm Squito
€5,25 Incl. btw
€4,34 Excl. btw
Beschikbaar
Eierdop Squito
€1,29 Incl. btw
€1,07 Excl. btw
Beschikbaar
Kop en schotel hoog 17cl Squito
€4,79 Incl. btw
€3,96 Excl. btw
Beschikbaar

Eetservies Squito van Yong bij van 't Ende

Het servies uit de Squito collectie van het merk Yong staat bekend om haar luxe, maar strakke uitstraling. Door de strakke, maar tijdloze uitstraling van Squito past dit servies eigenlijk in ieder interieur wel thuis. Bij van 't Ende vindt u een zeer ruim assortiment aan servies van Squito Yong. Naast verschillende soorten borden, zowel diep als plat, in verschillende maten, verkopen wij ook het peper- en zoutstelletje uit de Squito collectie en de porseleinen theepot van Squito met theefilter. Naast deze eyecatchers uit de Squito collectie verkopen wij ook nog vele andere producten, neem een kijkje in onze webshop of winkel voor het gehele assortiment.

Het beste materiaal

Naast dat het servies van Squito bekend staat om haar moderne uitstraling, staat Squito ook bekend als een servies van degelijke kwaliteit. Alle stukken uit de Squito serie zijn namelijk gemaakt van New Bone China porselein, een porseleinsoort van zeer hoge kwaliteit. Door dat er gebruik is gemaakt van sterk porselein is dit servies geschikt voor gebruik in zowel de oven als de magnetron. Zo kunt u dus de lekkerste ovenmaaltijden maken in de ovenschalen van Squito. Bovendien, kan het servies van Squito Yong gewoon in de vaatwasser.

Voor thuis en professioneel gebruik

Het Squito Yong servies is door haar moderne en strakke uitstraling natuurlijk uitermate geschikt voor gebruik in huis. Squito Yong servies is te gebruiken bij verschillende gelegenheden. Bovendien, is het servies van Yong uit de Squito serie zeer geschikt voor professioneel gebruik. De theepot en melkkannetjes, maar ook de borden van Squito passen bijvoorbeeld zeer goed in bedrijfskantines of restaurants. Ook is het servies van Squito zeer geschikt voor cateraars, het servies van Squito is bij ons in grote getalen te bestellen.

Van pastaborden tot etageres

Naast dat het servies van Squito een mooie uitstraling heeft en van zeer kwalitatief materiaal gemaakt is, is Squito ook nog eens een zeer uitgebreide serviesserie. Zo verkopen wij verschillende soorten borden, maar ook koffiemokjes en soepkommen, zowel met als zonder schoteltje zijn bij ons te verkrijgen. Neem een kijkje in onze winkel of webshop voor het complete assortiment aan Squito Yong servies.

Bestel uw Squito servies bij van ’t Ende
  • Uw Squito Yong servies koopt u bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service