opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 4
€ 33
Merken
Voorraad

  Mepal Moldula voorraaddozen

  Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 15 (van de 15 artikelen). Resultaat:1

  Bewaar levensmiddelen in Mepal Modula voorraaddozen

  Staat uw voorraadkast vol met open zakjes, pakken en dozen? Tijd om er iets aan te doen. Zodra de verpakkingen van levensmiddelen als koekjes, rijst en spaghetti geopend zijn, blijven de producten een stuk minder lang goed. Het voedsel droogt uit of wordt zacht en smaakt hierdoor een stuk minder lekker. De oplossing? Bewaar levensmiddelen in Mepal Modula voorraaddozen. Mepal Modula maakt transparante voorraaddozen die goed sluiten. Hierdoor blijven de producten in uw voorraadkast langer vers!

  Voor iedere keukenlade een geschikte mepal bewaardoos modula

  Het mooie van de voorraaddozen van Mepal Modula is dat ze beschikbaar zijn in verschillende vormen en maten. Zo is er voor ieder soort levensmiddel wel een geschikte mepal bewaardoos modula te vinden. Bovendien zijn de voorraaddozen afgestemd op de meest gangbare verpakkingen en afmetingen van moderne keukenlades, keukenkasten en koelkasten. Zo richt u uw voorraadkast overzichtelijk in en kunt u overal goed bij. De voorraaddozen zijn volledig BPA-vrij en kunnen gewoon in de vaatwasser. Nog een pluspunt: alle voorraaddozen van Mepal Modula worden in Nederland gemaakt.

  Door de transparante zijkanten en deksels van de Mepal Modula voorraaddozen kunt u alles in één oogopslag vinden. De opbergdozen zijn stapelbaar en u kunt dus extra veel kwijt in uw keukenkastjes. Voor bepaalde levensmiddelen heeft Mepal Modula speciale bewaardozen ontwikkeld. Zo is er een kaasstolp, theedoos en een mepal vleeswarendoos modula. U vindt alle producten van Mepal Modula in onze webshop. Bestel vandaag nog en uw rommelige voorraadkast is zeer binnenkort verleden tijd.