Bestek

Tafelen bij van ’t Ende

Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan spullen voor in uw keuken. Kwalitatief hoogstaande en moderne besteksets vindt u bij ons van diverse merken als Keltum, Sola en BK. Bovendien is het bij ons mogelijk om zowel los bestek als complete cassettes te bestellen. Bovendien, kunt u bij ons ook terecht voor verschillende sets kinderbestek van diverse merken.

Bestek bij van ’t Ende

In zowel onze winkel als webshop kunt u terecht voor bestek van diverse hoogstaande merken. Naast los bestek verkopen wij ook cassettes en andere sets met bestek, voor ieder wat wils dus. Bovendien, vindt u bij ons messen, vorken en lepels in een zeer uiteenlopende prijsklasse. Wij verkopen merken als Keltum, Sola, Gero en Yong, maar ook Excellent Houseware, Silit en Rosti Mepal.

BK bestek

Het bestek van BK Cookware is geliefd door velen, omdat deze door haar klassieke, maar toch moderne stijl op vele tafels past. Van het merk BK verkopen wij bij van ’t Ende vier verschillende series, namelijk Gouwe, Waal, Vliet en Zaan, allemaal in een 18/10 chroom nikkelstaal uitvoering. Deze BK sets verkopen wij tegen een scherpe prijs en zowel in sets als los, handig voor als u een vork, mes of lepel mist en niet een compleet nieuwe set wilt kopen.

Keltum verzilverde besteksets

Naast besteksets in de 18/10 chroom nikkelstaal verhouding koopt u bij van ’t Ende ook verzilverde besteksets, bijvoorbeeld van het merk Keltum. In de categorie verzilverde besteksets verkopen wij de serie ‘Haags Lofje’ van Keltum. Het bestek uit deze serie staat bekend om haar klassieke, ronde vormen en de elegante gelaagde brug in het mes. Haags Lofje van Keltum is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en verzilverd op basis 100.

Bestel uw nieuwe bestekset bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan keukenbenodigdheden
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service