Handig voor in de keuken

De Mepal Cirqula multischaal is een echte alleskunner in de keuken. Bewaar je eten in de multischaal in de koelkast of vriezer, warm het op in de magnetron en serveer je maaltijd direct in de kom op tafel. Alles in één! Je hebt geen verschillende bakjes of kommen meer nodig. Dat scheelt ook nog eens een hoop ruimte in je keukenkast!

Maar niet alleen in de keuken. Ook voor het meenemen van maaltijden is de Cirqula super handig! De deksel is volledig lek- en luchtdicht waardoor je eten lekker vers blijft. En hoe je hem ook in je tas stopt, je weet zeker dat er niets lekt! Niets makkelijker dan tijdens haastige ochtenden snel je zelfgemaakte soep of pasta meepakken uit de koelkast. Tussen de middag even opwarmen op je werk en je geniet binnen mum van tijd van een heerlijke lunch!

De kleinere versies van de multischaal lenen zich uitstekend voor het bereiden en bewaren van de eerste zelfgemaakte babyhapjes. Na het bereiden vries je de hapjes in en in dezelfde schaal warm je ze weer op. Handig voor thuis en onderweg! Na gebruik mag de multischaal gewoon in de vaatwasser.