opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Bakken

Bakspullen

Weinig leuker dan op een zondagmiddag uw bakkunsten te vertonen en heerlijke taarten of cupcakes op tafel te toveren. Maar daarvoor heeft u natuurlijk wel de beste bakspullen nodig. En die bakspullen bestelt uw gewoon online bij van ´t Ende. Van cakevormen tot bakfolie en van beslagkom tot pannenlikker. Alles voor een zorgeloze zondag kokkerellen dus!

Cake-, muffin- en springvormen

Als u uw baksels in de juiste vorm wilt hebben heeft u wel wat hulp nodig natuurlijk. Daarom vindt u bij ons voor cakes, muffins, cupcakes en allerlei soorten taarten goede vormen waar u het beslag in kunt gieten. Valentijnsdag in aantocht? Dan hebben we een taartvorm in de vorm van een hartje. WK-voetbal? Dan maakt u cakejes in de vorm van een voetbal met onze voetbalvorm. Zo is er voor elke gelegenheid wel iets!

Andere bakspullen

Als u de juiste vorm heeft bepaald en de ingrediënten in huis heeft gehaald bent u er nog niet natuurlijk. Het beslag moet gemengd worden, het deeg gerold, de cupcakes versierd en nog veel meer. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor bakspullen bij elke stap van het bakproces. Neem gerust een kijkje tussen ons assortiment en plaats in uw winkelwagen wat u nog nodig heeft!

Bakspullen bestellen bij van ’t Ende

Kunt u niet wachten om met uw eigen taarten en cakejes aan de slag te gaan? Dan bestelt u uw bakspullen eenvoudig en snel. De meeste producten heeft u binnen 1 tot 3 werkdagen al in huis, dus u hoeft er niet lang op te wachten. Heeft u nog vragen over de bakspullen, uw bestelling of wilt u iets anders van ons weten? Neem dan contact met ons op via +31(0)546-671444 en klantenservice@vantende.nl. Onze specialisten helpen u dan graag verder.