Eierbox voor 12 eieren 32x12x8cm
€11,99 Incl. btw
€9,91 Excl. btw
Beschikbaar
Voorraaddoos set 6 delig
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Niet beschikbaar

Vershoudbakjes

Heeft u eten over of heeft u bewust voor meerdere dagen gekookt? Dan is het belangrijk dat u een vershoudbakje heeft dat het eten ook daadwerkelijk vers houdt. Op deze pagina vindt u dan ook vershoudbakjes van de hoogste kwaliteit die uw eten zo lang mogelijk vers en lekker houden. U kunt de vershoudbakjes natuurlijk ook gebruiken om eten mee te nemen naar kantoor. De doorzichtige bakjes zijn daarnaast ook prima geschikt om andere dingen in te bewaren als spijkers en schroefjes.

Geschikt voor koelkast, diepvries en magnetron

Er zijn natuurlijk verschillende vershoudbakjes, sommige zijn alleen bedoeld om eten in te bewaren en zijn dus geschikt voor de koelkast en de vriezer. Anderen zijn ook bedoeld om het eten in op te warmen en moeten dus magnetronbestendig zijn. Let hier dus goed op bij uw aankoop. Bij de productinformatie staat bij alle vershoudbakjes aangegeven of ze geschikt zijn voor vriezer, koelkast, magnetron en/of vaatwasser. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Sets vershoudbakjes

U vindt op deze pagina ook diverse sets met daarin 5 of 6 verschillende vershoudbakjes. Zo heeft u voor elke hoeveelheid een geschikt bakje in huis. De vershoudbakjes variëren van 225 tot 3200 ml inhoud. Ze passen in elkaar zodat u ze makkelijk kunt opbergen als u ze niet gebruikt en ze zijn bovendien makkelijk te stapelen als u ze wel gevuld heeft.

Makkelijk te stapelen

De vershoudbakjes hebben platte deksels en platte onderkanten waardoor ze makkelijk op elkaar te stapelen zijn. Zo kunt u ze gemakkelijk kwijt in uw koelkast, vriezer of voorraadkast. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u zelf kiezen of u voor platte vershoudbakjes gaat, of voor wat hogere bakjes.

Vershoudbakjes bestellen bij van ‘t Ende

U bestelt uw vershoudbakjes, of andere producten voor koken & eten, eenvoudig via onze website en u heeft ze binnen 3 werkdagen in huis. Bij een bestelling van boven de €60,- is de verzending bovendien gratis. Bestelt u voor minder dan €60,- dan vindt u de bezorgkosten bij de productinformatie. Voor vragen over de vershoudbakjes of uw bestelling kunt u terecht bij onze klantenservice. Zij staan u graag telefonisch of per mail te woord en helpen u graag verder!