Serveren begint bij van ’t Ende

Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan spullen voor in uw keuken, onder andere voor het serveren van voedsel. Bij ons kunt u terecht voor luxe serveerschalen en schalen, maar ook voor diverse dienbladen. Bovendien, kunt u bij ons terecht voor glazenonderzetters, servethouders, botervloten, fruitschalen, houten dienbladen en taartplateaus. Neem een kijkje in onze webshop voor al onze keukenartikelen.

Onderzetters

Onderzetters zijn natuurlijk handig voor zowel uw drinkglazen als pannen, daarom vindt u een groot aanbod van beide bij van ’t Ende. Onderzetters voor glazen vindt u in onze webshop van merken als Ashdene, Salt&Pepper, Zeller, Excellent Houseware en Cosy&Trendy. Wij verkopen glazenonderzetters in verschillende materialen als rubber en duurzaam bamboe. Naast glazenonderzetters kunt u bij ons terecht voor een groot aanbod aan pannenonderzetters van merken als BK en Excellent Houseware. Wij verkopen onderzetters van materialen als kurk en RVS. Naast glasonderzetters en pannenonderzetters kunt u bij van ’t Ende ook terecht voor diverse soorten placemats, bijvoorbeeld de afwasbare placemats van Wicotex, deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kunststof schalen van Mepal

Mepal is al vele jaren een onmisbaar merk in uw huishouden. Bij van ’t Ende vind u een groot assortiment aan Mepal producten, waaronder de kunststof schalen en bakjes van het merk. Wij verkopen twee verschillende series van de praktische kunststof serveerschalen van Mepal, namelijk Conix en Synthesis. De schaaltjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, neem dus een kijkje in onze webshop of winkel.

Voedselwarmhouders

Bij van ’t Ende bent u op de juiste plek voor een groot aanbod aan voedselwarmhouders. Van theelichtjes tot complete buffetwarmers bij ons vindt u het. Naast warmhoudbakken voor thuisgebruik verkopen wij ook Chafing Dishes voor professioneel horeca gebruik. Wij verkopen rechauds van merken als Cosy&Trendy, Thermos, Brabantia en Lacor.

Bestel uw dienbladen bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan serveerschalen
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service