Hakbijl universal 16 cm
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Beschikbaar

Professionele messen koopt u bij van 't Ende

Als u opzoek bent naar een professionele messenset of een mooi en degelijk messenblok voor in uw keuken, dan bent u bij Van 't Ende aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een groot assortiment aan messenblokken, zowel leeg als gevuld, van de beste materialen zoals duurzaam bamboe. Neem een kijkje in onze webshop voor ons aanbod aan diverse soorten professionele messen.

Hakbijltjes

Bent u opzoek naar een praktisch en universeel hakbijltje? Dan bent u bij van 't Ende aan het juiste adres. Zowel in onze winkel als webshop verkopen wij hakbijltjes van het merk Arcos. Hakmessen vallen onder het zwaardere keukengerei, en zijn hierdoor perfect van het snijden' van grote stukken vlees of gevogelte. Bovendien zijn hakbijltjes uitermate geschikt voor het fijnhakken van diverse soorten kruiden en groente.

Arcos

Hakmessen voor in de keuken koopt u bij van 't Ende van het merk Arcos uit de Universal serie. Het merk staat bekend om het verkopen van een zeer uitgebreid assortiment aan diverse soorten messen van professionele kwaliteit. Door de ergonomische handgreep van de messen, ligt het mes bovendien perfect in de hand, wat de messen van Arcos zeer geliefd maakt onder chef-koks.

Koksmessen van andere merken

Als u opzoek bent naar een professionele messenset of een mooi en degelijk messenblok voor in uw keuken, dan bent u bij Van 't Ende aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een groot assortiment aan messenblokken, maar ook voor losse messen van diverse merken bent u bij van 't Ende aan het juiste adres. Naast dat u bij ons messen van het merk Zwilling kunt kopen, bieden wij ook een variatie aan messen van andere hoogstaande merken zoals, Richardson, Brabantia en Excellent Houseware.

Uw hakbijltje koopt u bij van 't Ende
  • Messen van professionele kwaliteit koopt u bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit