Opbergen begint bij van 't Ende

Bent u opzoek naar boxen of opbergmanden om uw spullen praktisch in op te bergen? dan bent u bij van 't Ende aan het juiste adres. Zowel in onze winkel als op onze online webshop vindt u opbergboxen van diverse merken als Sunware en Curver in verschillende maten. Bovendien, zijn alle opbergboxen en opbergmanden bij van 't Ende zeer scherp geprijsd. Neem een kijkje in onze winkel of webshop voor het complete assortiment.

Sunware Q-line boxen

Als u opzoek bent naar degelijke, stevige opbergboxen, dan is de Q-line serie van het merk Sunware zeker wat voor u. Sunware staat bekend om haar handige producten voor het perfect organiseren van uw spullen. Bij van 't Ende vindt u een uitgebreid assortiment aan boxen uit de Q-line serie. Q-line boxen zijn verkrijgbaar in transparant, zodat u gemakkelijk kunt zien wat er in de boxen opgeborgen zit, maar ook in het grijs. Sunware Q-line boxen verkopen wij van 1.1L tot 52L. Naast Sunware Q-line verkopen wij ook de Sunware Omega serie, in verschillende maten, van 2L tot 19L.

Curver opbergboxen

Naast opbergboxen van Sunware kunt u bij ons ook terecht voor de opbergmogelijkheden van Curver. Zo verkopen wij opbergmanden van Curver in verschillende maten, deze maken het stijlvol opbergen van uw spullen mogelijk. Naast opbergmanden van Curver, verkopen wij zowel online als in onze winkel ook opbergboxen met handige clips van het merk. Deze boxen zijn stapelbaar en beschikbaar in een uitvoering met een inhoud van 35L en 50L.

Diverse opbergboxen

Naast opbergboxen die voor allerlei doeleinden te gebruiken zijn verkopen wij ook speciale opbergboxen. Zo kunt u bij ons terecht voor de Sunware opbergbox speciaal voor uw naaispullen. Deze heeft een inhoud van 22L en is voorzien van verschillende vakjes voor het overzichtelijk opbergen van uw naaibenodigdheden. Naast een speciale box voor het opbergen van uw naaibenodigdheden koopt u bij ons ook de Q-line schoenpoetsdoos met een inhoud van 15L, deze is zeer geschikt voor het opbergen van uw schoenpoets benodigdheden.

Bestel uw opbergboxen bij van 't Ende
  • Uw keukenhulpjes koopt u bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service