opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 19
€ 269
Merken
Voorraad

  Strijkijzers bij van 't Ende

  Zowel op onze webshop als in onze winkel vindt u een ruim aanbod aan strijkijzers van populaire merken als Tefal, Philips, Braun en Tomado. Wij verkopen zowel droogstrijkijzers als stoomstrijkijzers. Het voordeel van een strijkijzer met stoomfunctie is dat het gemakkelijk kreukels verwijdert. Wij hebben strijkijzers met stoomvermogen van 1400 W tot 2800 W en met handige steam boost, die door een druk op de knop een grote hoeveelheid stoom op uw kleding loslaat. Strijkbouten vindt u bij ons met een RVS, teflon, keramische of emaille zool.

  Artikel 1 tot 17 (van de 17 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 17 (van de 17 artikelen). Resultaat:1

  Stoomstrijkijzers

  Bij van 't Ende koopt u stoomstrijkijzers een stoomsystemen van diverse merken als Philips en Tefal. Met een stoomstrijkijzer strijkt u uw kleding sneller kreukvrij met behulp van de stoomstoten. Een stoomgenerator is een stoomstrijkijzer met een extern waterreservoir, hierdoor hoeft u de watertank minder vaak bij te vullen. Bovendien, is een stoomsysteem een uitkomst als u veel strijkt of als u vaak te maken krijgt met hardnekkige kreuken.

  Droogstrijkijzers

  Strijkijzers zonder stoom verkopen wij van merken als Tefal. Een droogstrijkijzer is ideaal als u minder vaak strijkt, of als u kledingstukken in uw bezit heeft die niet heftig kreuken. Droogstrijkijzers vindt u bij ons tegen de scherpste prijs. Toch opzoek naar een strijkijzer met stoom of een stoomgenerator? Dan vindt u deze in onze webshop natuurlijk ook.

  Kledingstomers

  Geen tijd of zin om te strijken? Of moet u even snel een kledingstuk kreukvrij krijgen om te dragen? Dan is een kledingstomer een absolute uitkomst voor u. Bij van 't Ende kunt u terecht voor de draagbare kledingstomer van Tefal. Deze kledingstomer heeft een korte opwarmtijd en een vermogen van 1500 watt. Naast dat dit apparaat uw kleding kreukvrij maakt, zorgt de stoom die het apparaat genereert er ook nog eens voor dat uw kleding fris en bacterievrij is.

  Strijken begint bij van 't Ende
  • Uw stoomstrijkijzer vindt u bij van 't Ende
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit