opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 5
€ 33
Merken
Voorraad

  Antispatdeksels bij van ‘t Ende

  In onze webshop vindt u een zeer ruim aanbod aan diverse soorten antispatdeksels van glas en RVS. Bij van ’t Ende kunt u terecht voor een groot aanbod aan antispatdeksels in een uiteenlopende prijsklasse en van verschillende topmerken als BK Cookware, Cosy&Trendy, Krüger en Demeyere. Naast antispatdeksels van glas en RVS verkopen wij ook deksels met een siliconen rand, deze zijn praktisch omdat ze door de rand een perfecte pasvorm hebben. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment op onze webshop of in onze winkel in Den Ham.

  Artikel 1 tot 33 (van de 33 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 33 (van de 33 artikelen). Resultaat:1

  Glasdeksels

  Een antispatdeksel is een ware uitkomst tijdens het koken, het voorkomt namelijk vervelende spetters die uw keuken viesmaken. Bij van ’t Ende vindt u een ruim aanbod aan diverse deksels voor uw hapjespan of koekenpan. Naast spatdeksels van RVS koopt u bij ons namelijk ook glazen antispatdeksels. Glasdeksel zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten en van merken als Krüger en Lacor. Neem een kijkje in onze webshop of winkel voor ons ruime aanbod.

  Antispatdeksel siliconen

  In ons ruime aanbod aan antispatdeksels verkopen wij naast glasdeksels en antispatdeksels van RVS ook siliconen antispatdeksels. Neem nou bijvoorbeeld het universele siliconen antispatdeksel van BK Cookware. Deze is geschikt voor pannen met een diameter van 22 t/m 30cm en heeft door de siliconen rand altijd een perfecte pasvorm op uw pannen. Bovendien hebben wij siliconen deksels die deels van glas zijn, hierdoor kunt u het bak of kookproces gemakkelijk volgen zonder het deksel op te hoeven tillen.

  Multifunctioneel antispatdeksel

  Naast normale, degelijke antispatdeksel van RVS, glas of siliconen, hebben wij ook handige multifunctionele antispatdeksels. Dit handige ‘deksel’ is gemaakt van siliconen en kunt u gebruiken als antispatdeksel voor uw koekenpan of hapjespan van maximaal 28cm. Daarnaast is dit deksel multifunctioneel te gebruiken als onderzetter of handig afgietdeksel, een absolute must voor in uw keuken dus!

  Uw antispatdeksel koopt u bij van ’t Ende
  • Ruim assortiment aan antispatdeksels van diverse merken
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit