Kookboekstandaard hout
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Kookboekstandaard Metaal 4-kleuren
€2,99 Incl. btw
€2,47 Excl. btw
Beschikbaar
Kookboekstandaard Draad
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar

Bestel uw kookboekstandaard online bij Van ’t Ende

Wilt u uw favoriete kookboeken op een stijlvolle manier stallen en daarnaast een hygiënische en veilige plek geven? Dan is een kookboekstandaard een absolute must voor in uw keuken. Een kookboekstandaard is naast dat het een leuke manier is om uw kookboek neer te zetten ook nog eens zeer praktisch, u zult namelijk niet langer morsen op uw kookboek tijdens het bereiden van uw favoriet recept.

Diverse modellen

Bij Van ’t Ende vindt u diverse soorten kookboekstandaarden, dus voor ieder wat wils. Wij verkopen standaarden van duurzaam bamboe, maar ook moderne modellen van metaal in verschillende kleuren. Bovendien vindt u bij ons de populaire schildersezel kookboekstandaard gemaakt van rubberwood.

Kook je vaak uit kookboeken en vind je het fijn om je kookboek goed te kunnen lezen? Een kookboekstandaard is hier een goede oplossing voor. Met een kookboekstandaard kan je je kookboek namelijk overeind zetten waardoor je hem makkelijk kan lezen, zonder er overheen te hoeven buigen en hem steeds te hoeven aanraken met je vieze handen van het koken. Daarnaast is je kookboek veilig van eventuele vlekken tijdens het koken of van de vlammen van het fornuis. Naast dat een kookboekstandaard erg praktisch is, ziet het er ook nog eens erg mooi en gezellig uit in de keuken. Net alsof je een echte chef-kok bent!

Bij van ’t Ende hebben we kookboekstandaarden in allerlei soorten en maten. Zo hebben we strakke, metalen kookboekstandaarden die in iedere keuken passen. Wil je een meer huiselijk kookboekstandaard? Ga dan voor een houten standaard. Dit kan een mooi breed houten standaard zijn, of een standaard in de vorm van een snijplank met een handvat. Naast houten kookboekstandaarden hebben we ook moderne standaarden met tekst en in verschillende kleuren. Zo is er dus voor elke keuken een mooi kookboekstandaard te vinden!

kookboekenstandaard bestellen en snel in huis

Als u uw nieuwe kookboekenstandaard bij Van ’t Ende bestelt, profiteert u naast een kookboekenstandaard tegen een heel scherpe prijs ook nog eens van snelle levering. Als u uw kookboekenstandaard bij ons namelijk voor 14.00 besteld, heeft u uw kookboekstandaard de volgende werkdag al in huis.

Wil je een mooi kookboekstandaard bestellen voor in jouw keuken? Dit kan makkelijk bij van ’t Ende. Wij leveren alleen de beste kwaliteit producten bij u thuis. Bestelt u voor 60 euro of meer? Dan hanteren wij gratis verzending. Wanneer je voor 12.00 uur op maandag of voor 14.30 uur op de andere doordeweekse dagen bestelt, dan wordt je bestelling meestal de dag erna al geleverd!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!

Bestel de leukste kookboekstandaards bij Van ’t Ende

  • Bestel uw kookboekstandaard nu bij Van ‘t Ende

  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen

  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!