Set keuken- en theedoek Chickens Black
€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar
Set keuken- en theedoek Cows Black
€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar
Set keuken- en theedoek Zwart/wit bont
€13,95 Incl. btw
€11,53 Excl. btw
Niet beschikbaar
Set keuken- en theedoek Solid Black
€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar
Set keuken- en theedoek Dog Black
€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar
Set keuken- en theedoek Cows Red
€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar
Set keuken- en theedoek Chickens Red
€16,99 Incl. btw
€14,04 Excl. btw
Beschikbaar

Keuken- en theedoeken bestelt u bij van 't Ende

In de online webshop van Van ’t Ende vindt u een ruim assortiment aan theedoeken. Wij verkopen keuken- en theedoeken van merken als Elias en Jorzolino. Keuken- en theedoeken van Elias en Jorzolino zijn van hoge kwaliteit en bij ons verkrijgbaar voor een aantrekkelijk prijsje. Naast keukenaccessoires van Elias en Jorzolino verkopen wij online ook diverse andere keuken- en theedoeken in diverse prijsklassen.

De mooiste sets voor in uw keuken

Met een keuken- en theedoekset van Elias of Jorzolino maakt uw keuken zeker indruk. Bij Van ’t Ende vindt u een groot aanbod aan diverse sets in uiteenlopende effen kleuren of keuken- en theedoekensets met een print. Zo vindt u altijd een set die past bij de stijl van uw keuken. Bovendien zijn de keuken- en theedoeken van Elias, Jorzolino en diverse andere merken in onze webshop ook los te bestellen.

Jorzolino keukentextiel

Jorzolino staat al generaties lang bekend om haar hoge kwaliteit textiel en vrolijke ontwerpen. Bij van 't Ende vindt u zowel online als in onze winkel in Den Ham een zeer uitgebreid aanbod aan keukentextiel van Jorzolino, bovendien wordt onze collectie regelmatig aangevuld met nieuwkomers. Als u opzoek bent naar vaatdoeken, theedoeken of keukendoeken van hoge kwaliteit, neem dan een kijkje in onze winkel.

Scherpste prijs

Als u bij Van ’t Ende bestelt, profiteert u naast keuken- en theedoekensets van goede merken en een hoge kwaliteit ook nog eens van scherp geprijsde artikelen. Onze keuken- en theedoeken zijn zowel los als in sets verkrijgbaar en scherp geprijsd, wanneer u kiest voor een set van een theedoek en keukendoek krijgt u deze voor een nog zachter prijsje.

Bestel uw keuken- en theedoeken nu bij van ’t Ende
  • Keukentextiel vindt u bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service