Kaasmesjes set van 3
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar
Vleesmes 33cm Excellent Houseware
€6,49 Incl. btw
€5,36 Excl. btw
Beschikbaar
Broodmes 33cm Excellent Houseware
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Keukenmes 33cm Excellent Houseware
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Keukenmes 24cm Excellent Houseware
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar

Uw nieuwe keukenmessen koopt u bij van 't Ende

Bij van 't Ende vindt u een zeer ruim assortiment aan diverse messen van professionele kwaliteit. Naast dat het mogelijk is om een compleet gevuld messenblok te kopen kunt u in onze webshop ook terecht voor losse messen. Wij verkopen vleesmessen, universele messen en broodmessen maar ook voor hakbijltjes, aanzetstalen en schilmesjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Keukenmessen van Excellent Houseware

Wanneer u opzoek bent naar degelijke en makkelijk te gebruiken keukenmessen voor een zacht prijsje, dan zijn de koksmessen van het merk Excellent Houseware wat u zoekt. Wij verkopen diverse soorten messen, zoals broodmessen en vleesmessen van Excellent Houseware. Naast dat de messen een klein prijsje hebben zijn ze voorzien van een roestvrijstaal lemmet, waardoor de messen langer mooi blijven.

Simpel uiterlijk

De keukenmessen van Excellent Houseware hebben een simpel uiterlijk waardoor ze in iedere keuken en in ieder messenblok een klassieke, maar moderne indruk achterlaten. Door de roestvrijstalen look, passen de messen van Excellent Houseware ook goed bij andere messen. Neem een kijkje in onze webshop voor het complete aanbod Excellent Houseware messen en messen van andere merken.

Ruim aanbod aan keukenmessen

Als u opzoek bent naar een professionele messenset of een mooi en degelijk messenblok voor in uw keuken, dan bent u bij Van 't Ende aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een groot assortiment aan messenblokken, maar ook voor losse messen van diverse merken bent u bij van 't Ende aan het juiste adres. Naast dat u bij ons messen van het merk Excellent Houseware kunt kopen, bieden wij ook een variatie aan messen van andere hoogstaande merken zoals, Zwilling, Brabantia en Richardson.

Uw keukenmessen koopt u bij van 't Ende
  • Messen van professionele kwaliteit koopt u bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit