opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 4
€ 189
Merken
Voorraad

  Friteuses

  Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 12 (van de 12 artikelen). Resultaat:1

  Frietpan kopen? De beste frituurpan vindt u bij van ’t Ende

  Een lekkere, vette hap lusten we allemaal wel eens. Er zijn verschillende manieren om friet te bakken, maar de populairste optie is toch wel frituren in de frietpan. In een friteuse worden frietjes en andere snacks heerlijk krokant. Bovendien wordt frituurvet snel warm, waardoor het eten ook snel klaar is. Bij van ’t Ende vindt u verschillende soorten friteuses. Heeft u een groot gezin? Ga dan voor een dubbele frietpan. Zo kunt u friet en snacks tegelijkertijd bakken. Ideaal!

  Ook de airfryer wordt de laatste jaren steeds populairder. Het grote voordeel van een hetelucht friteuse is dat het eten wordt bereid in hete lucht in plaats van in een laag vet. Hierdoor wordt een lekkere, snelle hap direct een stuk gezonder. Daarnaast heeft u geen last van geurtjes en vetspetters. Ook een nieuwe airfryer scoort u bij van ‘t Ende.

  De voordelen van een frietpan koude zone

  Een frituurpan kopen? Houd dan rekening met de verschillende specificaties. In ons assortiment vindt u friteuses van verschillende formaten. De kleinste maat heeft een inhoud van drie liter. Dit is geschikt voor ongeveer drie tot vier personen.

  Houdt u van lekkere, knapperige snacks? Zorg er dan voor dat het vet of olie altijd vers is. Bij een frietpan met een koude zonde hangt het verwarmingselement in de olie, ongeveer twee centimeter boven de bodem. Hierdoor blijft de temperatuur van de olie buiten de mand laag. Kruimels die tijdens het frituren naar beneden vallen, zullen hierdoor minder snel verbranden en het frituurvet blijft dus langer vers. Zo kunt u langer genieten van knapperige snacks.