Friteuse filter
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Friteuse 2,5 Liter zwart/RVS
€39,99 Incl. btw
€33,05 Excl. btw
Beschikbaar
Friteuse koude zone 3L 2200W zwart
€36,99 Incl. btw
€30,57 Excl. btw
Beschikbaar
Friteuse koude zone 3L 2200W RVS
€36,99 Incl. btw
€30,57 Excl. btw
Beschikbaar

Verschillende friteuses

Bij Van ’t Ende vindt u friteuses van verschillende merken. Met een breed aanbod aan friteuses en airfryers van onder andere Philips, Tefal en Fritel, vindt u ongetwijfeld de frietpan die bij u past. Gaat u voor een hetelucht friteuse of heeft u er liever een met koude zone? Bij Van ’t Ende vindt u friteuses van 3 en 4 liter en airfryers tot wel 5,5 liter! Vraagt u zich af wat een frietpan met koude zone inhoudt en wat hier de voordelen van zijn? Lees dan even verder.

De voordelen van een frietpan koude zone

Een frituurpan kopen? Houd dan rekening met de verschillende specificaties. In ons assortiment vindt u friteuses van verschillende formaten. De kleinste maat heeft een inhoud van drie liter. Dit is geschikt voor ongeveer drie tot vier personen. Houdt u van lekkere, knapperige snacks? Zorg er dan voor dat het vet of de olie altijd vers is. Door uw friet of snacks te bakken in oud vet, verliest de friet of snack zijn knapperigheid namelijk. Ververs uw vet of olie daarom regelmatig. Wel zo lekker! Bij een frietpan met een koude zone hangt het verwarmingselement in de olie, ongeveer twee centimeter boven de bodem. Hierdoor blijft de temperatuur van de olie buiten de mand laag. Kruimels die tijdens het frituren naar beneden vallen, zullen hierdoor minder snel verbranden en het frituurvet blijft dus langer vers. Zo kunt u langer genieten van knapperige snacks en hoeft de olie minder vaak ververst te worden. Maakt u toch liever gebruik van een airfryer? Let er dan op dat u daar speciale friet en snacks voor koopt. Deze zijn te koop in de supermarkt en zijn vaak geschikt voor zowel de airfryer als voor de oven.

Frietpan kopen bij Van ’t Ende

Bestel uw friteuse gemakkelijk online bij Van ’t Ende. Bestel uw frituurpan vandaag en betaal gemakkelijk achteraf tot wel 14 dagen! Maak gebruik van gratis verzending bij een aankoop boven de €60,- en retourneer de aankoop eenvoudig binnen 30 dagen. Bij Van ’t Ende ervaart u ouderwets goede kwaliteit en service!