Snijplank mini Acacia hout medium
€1,39 Incl. btw
€1,15 Excl. btw
Beschikbaar
Snijplank Mangohout 19.5x10cm
€1,99 Incl. btw
€1,64 Excl. btw
Beschikbaar
Snijplank mangohout en metaal
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Snijplank 42x30x4cm acacia
€26,99 Incl. btw
€22,31 Excl. btw
Beschikbaar
Snijplankhouder Zwart Metaal
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar

Hoogwaardig snijplanken online bij Van ’t Ende

Bent u opzoek naar een nieuwe snijplank voor het snijden van uw vlees of groenten? Of bent u opzoek naar een hoogwaardige bacteriedodende snijplank voor professioneel gebruik? Dan bent u bij Van ’t Ende aan het juiste adres. U vindt in onze webshop een uitgebreid aanbod aan diverse snijplanken voor verschillende doeleinden. Bovendien verkopen wij snijplanken die tevens geschikt zijn voor decoratief gebruik.

Verschillende materialen

Door ons ruime aanbod aan hoogwaardige snijplanken zult u zeker een snijplank vinden die bij u past. Bij Van ’t Ende vindt u snijplanken van kunststof, kunststof snijplanken zijn perfect voor het zeer hygiënisch snijden van uw voedsel, omdat kunststof snijplanken ook gemakkelijk gereinigd kunnen worden. Daarnaast verkopen wij snijplanken van glas en hout. Onze snijplanken van hout zijn te verkrijgen in verschillende houtsoorten, zoals, beukenhout, bamboe en rubberwood. Bovendien vindt u bij Van ’t Ende de mooiste ingelegde snijplanken, deze zijn dus ook nog eens een lust voor het oog.

Snijplanken van topmerken

U vindt in onze webshop snijplanken van verschillende topmerken in uiteenlopende prijsklassen. Wij verkopen snijplanken van merken als BK, Excellent Houseware, Kesper, Yong, Salt&Pepper en Zassenhaus.

Bestel uw snijplank nu bij Van ’t Ende

  • Bestel uw nieuwe snijplank nu bij Van ‘t Ende
  • Heeft u voor 14.00 uur besteld? Dan heeft u uw bestelling mits op voorraad morgen al binnen
  • Bij Van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit!