Opstapje inklapbaar Curver
€29,99 Incl. btw
€24,79 Excl. btw
Beschikbaar
Zeepdispenser Fedio keramiek beige
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Badgreep 29cm Secura zuignap
€17,99 Incl. btw
€14,87 Excl. btw
Beschikbaar
Handdoekrek Braidi
€68,99 Incl. btw
€57,02 Excl. btw
Beschikbaar
Haak aan zuignap set van 2
€2,49 Incl. btw
€2,06 Excl. btw
Beschikbaar
Douchewisser Sorbo Easy click-on
€3,79 Incl. btw
€3,13 Excl. btw
Beschikbaar
Tandenborstelhouder Villena
€12,99 Incl. btw
€10,74 Excl. btw
Beschikbaar
Zeeppompje Palena brons
€15,99 Incl. btw
€13,21 Excl. btw
Beschikbaar

Ruim aanbod aan badkamerartikelen bij van 't Ende

Bij Van 't Ende vindt u een uitgebreid aanbod aan producten voor uw badkamer. Weet u niet meer waar u al uw douche producten kwijt kunt? Wat dacht u van een handige ophangmand, speciaal voor in uw badkamer. Bent u bang dat u uitglijdt in de douche? Dat is allemaal niet nodig want wij hebben diverse antislipmatjes die dit voorkomen en uw badkamer veiliger maken. Maar ook als u gewoon toe bent aan vernieuwing in uw toilet of badkamer hebben wij een ruime keuze aan mooie producten.

Een opgeruimde badkamer

Ook voor een opgeruimde badkamer kunt u bij Van 't Ende terecht. U vindt bij ons allerlei praktische producten als handdoekrekjes en deurhaken voor het netjes ophangen van uw handdoeken. Verder vindt u bij Van 't Ende verschillende soorten zeeppompjes , onder andere van het hoogstaande merk Brabantia. Bij Van 't Ende hebben we daarnaast diverse wandrekjes, die ervoor zorgen dat u uw doucheproducten makkelijk en compact kunt opbergen. Wij hebben zowel wandrekjes met een als twee lagen, maar ook speciale hoekrekjes die een uitkomst zijn in uw douchecabine.

Veilig douchen

In onze webshop vindt u bovendien producten die veilig douchen mogelijk maken. Van 't Ende heeft diverse antislip bad- en toiletmatten die voorkomen dat u uitglijdt in uw badkamer. Daarnaast verkopen we diverse opstapjes en douchekrukjes, zoals de bekende Vitility douchekruk, een uitkomst voor mensen die minder goed te been zijn. Onze opstapjes van onder andere Curver zijn ook voorzien van antislip en hierdoor uitstekend geschikt voor in de douche of badkamer. Kortom een uitgebreid assortiment aan producten die ervoor zorgen dat u veilig gebruik kunt maken van uw badkamer.

Óók alles voor u toilet vindt u bij van 't Ende

Ook voor artikelen speciaal voor uw toilet bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u diverse toiletbenodigdheden, van toiletborstels tot wc brillen en toiletrolhouders. Toiletartikelen koopt u bij ons in een uiteenlopende prijsklasse en van verschillende merken als Brabantia, Zeller, Excellent Houseware en Bürstenmann. Voor iedere smaak en in iedere prijsklasse is dus wel iets te vinden.

Voor al uw badkamerartikelen kunt u terecht bij van 't Ende
  • Al uw badkamerbenodigdheden vindt u bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit