Snelkookpan 6L Vitavit Premium
€239,00 Incl. btw
€197,52 Excl. btw
Beschikbaar
Snelkookpan 2,5L Vitaquick Premium Fissler
€159,00 Incl. btw
€131,41 Excl. btw
Niet beschikbaar
Snelkookpan 6L Vitaquick Premium Fissler
€199,00 Incl. btw
€164,46 Excl. btw
Beschikbaar
Snelkookpan 4,5L Vitaquick Premium Fissler
€169,00 Incl. btw
€139,67 Excl. btw
Niet beschikbaar
Snelkookpan 10L Vitaquick Premium Fissler
€279,00 Incl. btw
€230,58 Excl. btw
Beschikbaar
Snelkookpan 22cm 4,0L mat BK
€79,99 Incl. btw
€66,11 Excl. btw
Beschikbaar

Snelkookpan

Koken is een fantastische hobby waar jij graag de tijd voor neemt. Maar, dit lukt niet altijd. Soms is het nodig om een gerecht snel op tafel te kunnen zetten, zodat je snel verder kan. In deze omstandigheden is de snelkookpan erg handig. Zoals de naam al weggeeft, kook jij met de snelkookpan je gerechten net wat sneller dan met een normale pan. Hierdoor zorgt de snelkookpan ervoor dat jij tijd bespaart en dus ook dat je meer tijd overhoudt om andere dingen te doen. Ben je benieuwd wat deze pan voor jou kan betekenen? Neem een kijkje in ons assortiment en kies jouw favoriet!

Hoe werkt een snelkookpan?

Een snelkookpan wordt ook wel een hogedrukpan genoemd. Deze naam is misschien nog wel toepasselijker, omdat de pan een hoge druk inzet om gerechten sneller te laten koken. Waar bij een normale pan het water enkel wordt verwarmd, zorgt deze druk voor extra hitte en daardoor voor sneller kokende gerechten. Wanneer jij bijvoorbeeld aardappelen wil koken doe je daar normaal gesproken ongeveer 25 minuten over. Door snelkookpannen in te zetten verminder je deze tijd enorm: het zal nog maximaal 10 minuten duren totdat jouw aardappelen gekookt zijn. Dit scheelt in één handeling dus al een kwartier, die je kan gebruiken om gezellig aan tafel te eten, of voor wat anders.

Wat is de beste snelkookpan?

Volgens ons is de beste snelkookpan een relatieve term, omdat het voor eenieder verschilt. Het is namelijk belangrijk om jouw situatie in acht te houden voordat je een snelkookpan koopt: jij kunt wel een snelkookpan van 6 liter aangeraden krijgen, maar als je enkel voor jezelf koopt, zul je een kleiner formaat ook al snel goed genoeg vinden. In ons assortiment vind je verschillende formaten snelkookpannen, waardoor je altijd zeker weet dat de perfecte pan voor jou binnen handbereik is.

Vind jij de mening van de consumentenbond belangrijk voordat je een pan aanschaft, dan is het goed om te weten dat de VitaQuick pannen zijn uitgeroepen tot de beste beschikbare snelkookpannen van dit moment, vanwege het feit dat deze van roestvrij staal is gemaakt en is voorzien van een ergonomische veiligheidsgreep. Uiteraard is deze pan terug te vinden in ons assortiment, in verschillende formaten. Jouw gerechten koken binnen no-time, waardoor jij je tijd kunt gebruiken om extra aandacht te schenken aan andere onderdelen van je maaltijd. Smullen maar!

Snelkookpan kopen bij van ’t Ende!

Voor een perfecte keukenervaring is het belangrijk dat jij een wijde variatie aan verschillende pannen tot je beschikking hebt. Jouw snelkookpan kopen bij van ’t Ende is dus ook niets meer dan logisch! Bij ons vind je niet alleen veel verschillende soorten pannen, maar wordt je ook voorzien van advies zodat je zeker weet dat jij de juiste pan kiest voor jouw situatie. Neem contact met ons op of bestel jouw perfecte snelkookpan direct! Wat wordt het eerste gerecht dat jij gaat serveren met behulp van deze snel kokende pan?