opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 2
€ 20
Merken
Voorraad

  Gebruiks porselein en aardewerk bij van 't Ende

  In onze webshop kunt u terecht voor allerlei huishoudartikelen, van strijktafels tot vloerwissers, u vindt het bij ons. Ook verkopen wij zowel in onze winkel als in onze webshop een ruim aanbod aan glas, porselein en aardewerk. Zo kunt u bij ons terecht voor de mooiste eet- en drinkserviezen tegen de scherpste prijs, maar ook voor gebruiksglas zoals voorraadpotten en taartschalen bent u bij ons aan het juiste adres.

  Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 18 (van de 18 artikelen). Resultaat:1

  Mini pannetjes

  Mini pannetjes zijn zeer populair en ziet u steeds vaker in restaurants. Mini pannetjes zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden en kunnen bovendien in de oven. Onze mini pannetjes zijn dus eigenlijk een soort kleine ovenschalen. Bij van 't Ende verkopen wij een ruim assortiment aan kleine pannetjes. Zo verkopen wij onder andere gietijzeren pannetjes van Excellent Houseware, maar ook pannetjes van aardewerk van merken als Yong en Cosy & Trendy. Bovendien, verkopen wij mini pannetjes in verschillende maten en zowel ronde als vierkante pannetjes.

  Te gebruiken voor verschillende doeleinden

  Mini pannetjes zijn natuurlijk te gebruiken als ovenschaaltjes voor kleine gerechten, maar ook voor het serveren van diverse gerechten. Door het stijlvolle uiterlijk van bijvoorbeeld de keramieken mini pannetjes van Cosy & Trendy zijn de pannetjes ook zeer geschikt voor het serveren van onder andere tapas. Een andere manier waarop een mini pannetje kan worden gebruikt is bijvoorbeeld als soepkop. Kleine pannetjes zijn dus op verschillende manieren te gebruiken en daardoor een leuke toevoeging aan uw keuken.

  Materiaal

  Bij van 't Ende vindt u een ruim assortiment aan mini pannetjes van diverse merken als Excellent Houseware, Yong en Cosy & Trendy gemaakt van verschillende materialen. Zo verkopen wij kleine pannetjes van gietijzer. Pannetjes van gietijzer zijn van hoge kwaliteit en kunnen gebruikt worden in de oven. Naast gietijzer verkopen wij ook een groot assortiment aan keramieken pannetjes, ook deze kunnen gebruikt worden in de oven. Bovendien, zijn keramieken pannetjes vaatwasserbestendig.

  Bestel uw gebruiks porselein en aardewerk bij van ’t Ende
  • Bestel uw mini pannetjes bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service