Pan aardewerk 350ML 4ASS KL
€5,99 Incl. btw
€4,95 Excl. btw
Beschikbaar
Mini pannetje 0,2L rood
€6,99 Incl. btw
€5,78 Excl. btw
Beschikbaar
Mini pannetje 0,3L aardewerk 2Ass kleur
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Niet beschikbaar
Mini pannetje 13,4cm Anoinette
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Mini-Steelpannetje 10cm Gehamerd
€2,49 Incl. btw
€2,06 Excl. btw
Beschikbaar
Mini pannetje 10cm Antoinette
€4,29 Incl. btw
€3,55 Excl. btw
Beschikbaar
Mini pannetje Teglia zwart 15 cm
€8,99 Incl. btw
€7,43 Excl. btw
Beschikbaar
Mini pannetje 8,5cm Antoinette
€3,59 Incl. btw
€2,97 Excl. btw
Beschikbaar

Gebruiks porselein en aardewerk bij van 't Ende

In onze webshop kunt u terecht voor allerlei huishoudartikelen, van strijktafels tot vloerwissers, u vindt het bij ons. Ook verkopen wij zowel in onze winkel als in onze webshop een ruim aanbod aan glas, porselein en aardewerk. Zo kunt u bij ons terecht voor de mooiste eet- en drinkserviezen tegen de scherpste prijs, maar ook voor gebruiksglas zoals voorraadpotten en taartschalen bent u bij ons aan het juiste adres.

Mini pannetjes

Mini pannetjes zijn zeer populair en ziet u steeds vaker in restaurants. Mini pannetjes zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden en kunnen bovendien in de oven. Onze mini pannetjes zijn dus eigenlijk een soort kleine ovenschalen. Bij van 't Ende verkopen wij een ruim assortiment aan kleine pannetjes. Zo verkopen wij onder andere gietijzeren pannetjes van Excellent Houseware, maar ook pannetjes van aardewerk van merken als Yong en Cosy & Trendy. Bovendien, verkopen wij mini pannetjes in verschillende maten en zowel ronde als vierkante pannetjes.

Te gebruiken voor verschillende doeleinden

Mini pannetjes zijn natuurlijk te gebruiken als ovenschaaltjes voor kleine gerechten, maar ook voor het serveren van diverse gerechten. Door het stijlvolle uiterlijk van bijvoorbeeld de keramieken mini pannetjes van Cosy & Trendy zijn de pannetjes ook zeer geschikt voor het serveren van onder andere tapas. Een andere manier waarop een mini pannetje kan worden gebruikt is bijvoorbeeld als soepkop. Kleine pannetjes zijn dus op verschillende manieren te gebruiken en daardoor een leuke toevoeging aan uw keuken.

Materiaal

Bij van 't Ende vindt u een ruim assortiment aan mini pannetjes van diverse merken als Excellent Houseware, Yong en Cosy & Trendy gemaakt van verschillende materialen. Zo verkopen wij kleine pannetjes van gietijzer. Pannetjes van gietijzer zijn van hoge kwaliteit en kunnen gebruikt worden in de oven. Naast gietijzer verkopen wij ook een groot assortiment aan keramieken pannetjes, ook deze kunnen gebruikt worden in de oven. Bovendien, zijn keramieken pannetjes vaatwasserbestendig.

Bestel uw gebruiks porselein en aardewerk bij van ’t Ende
  • Bestel uw mini pannetjes bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service