Gebruik porselein en aardewerk

Gebruiksporselein en aardewerk

Opzoek naar gebruiksporselein? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo koopt u bij ons bijvoorbeeld uw nieuwe porseleinen eierschaal, porseleinen sauskommetje of porseleinen theezakjeshouder. Naast gebruiksproducten van het mooiste porselein kunt u bij ons ook terecht voor aardewerk. Zo koopt u bij ons verschillende soorten soepkommen, maar ook minipannetjes van aardewerk, perfect te gebruiken om bijvoorbeeld tapasgerechten in te serveren.

Mokken

Bij van 't Ende vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan mokken. Wij verkopen bijvoorbeeld koffiemokjes van Marjolein Bastin, maar ook mokken in effen kleuren of met een tekst erop. Bent u opzoek naar een mok met vrolijk dessin? Dan is de Venice collectie van Dolomite wellicht wat voor u. Ook voor mokken met dieren of tractors kunt u bij ons terecht. Neem een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden!

Voor- en nagerechten

Naast porselein verkopen wij ook gebruiksglas, onder meer voor het serveren van voor- en nagerechten. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld schaaltjes voor ijscoupes, maar ook voor amuseglaasjes bent u bij ons aan het juiste adres. Naast glaasjes voor het serveren van amusegerechten of nagerechten, verkopen wij ook diverse soorten minipannetjes, deze zijn perfect voor het serveren van tapasgerechten of een soepje.

Taart- en gebakschalen

Opzoek naar een draaiplateau om uw taart op te dienen? Deze vindt u bij van 't Ende. In ons assortiment gebruiksglas vindt u een ruim aanbod aan taartschalen, maar ook gebaksbordjes. Taartschalen vindt u bij ons zowel met als zonder draaiplateau. Naast schalen kunt u in onze webshop ook terecht voor gebaksbordjes. Wij verkopen merken als Yong, Leonardo en Excellent Houseware.

Gebruiksporselein vindt u bij van 't Ende
  • Uw eierschaal of soepkop koopt u bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit