Hapjespannen

Ben je op zoek naar een hapjespan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je hapjespannen van verschillende maten, zoals 24 centimeter, 28 centimeter en 26 centimeter. De hapjespan is ideaal voor het klaarmaken van kleine snacks en andere hapjes op bijvoorbeeld een verjaardag of ander feestje.

Verschillende soorten hapjespannen

Onze hapjespannen zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er hapjespannen met deksel, maar ook zijn ze er zonder deksel. Hiernaast vind je ze in verschillende materialen. Er zijn pannen met deksels van roestvrij staal, maar ook zijn er pannen met deksels van glas. Ook hebben we de hapjespan inductie.

Hapjespannen met steel of handvatten

Ben je op zoek naar een hapjespan met steel, of heb je liever een hapjespan met handgrepen aan beide kanten? Bij ons vind je beide varianten van de hapjespan. Ook kun je kiezen uit een pan met een handgreep van roestvrij staal of een hapjespan met een handgreep van hout.

Erg geschikt voor bakken en braden

Het maakt niet uit welke hapjespan je kiest: de hapjespan inductie, de hapjespan met deksel of een andere variant, want ze zijn allemaal erg geschikt voor het bakken en braden van snacks en hapjes op je feest. Nodig gasten uit en geniet samen van een kroket, een frikandel of een kaassoufflé.