Bananenbox lime-groen Rotho
€2,99 Incl. btw
€2,47 Excl. btw
Beschikbaar
Fruitbox Campus 300 ml - Wild Horse
€7,99 Incl. btw
€6,60 Excl. btw
Beschikbaar
Fruitbox Campus Blauw
€7,19 Incl. btw
€5,94 Excl. btw
Beschikbaar
Fruitbox campus - roze
€4,99 Incl. btw
€4,12 Excl. btw
Beschikbaar
Appelbox lime groen 0,55L Rotho
€2,99 Incl. btw
€2,47 Excl. btw
Beschikbaar
Fruitbox Campus Pink
€7,19 Incl. btw
€5,94 Excl. btw
Beschikbaar
Fruitbox Campus Turquoise
€7,19 Incl. btw
€5,94 Excl. btw
Beschikbaar
Fruitbox campus - turquoise
€3,99 Incl. btw
€3,30 Excl. btw
Beschikbaar

Fruitboxen bij van 't Ende

In onze webshop verkopen wij diverse fruitbakjes van merken als Mepal. Deze fruitboxen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en eventueel te matchen met de Mepal Campus lunchboxen en drinkbekers. Naast fruitboxen van Mepal verkopen wij ook de populaire bananenboxen en appelboxen van het merk Ill Rotho, deze fruitboxen voorkomen beurse plekken in uw fruit. Neem een kijkje in onze webshop voor ons aanbod.

Bananen- en appelbox

Er is niets vervelender dan bruine plekken op uw banaan wanneer u deze meeneemt naar school of werk. Het merk Ill Rotho heeft voor dit probleem een oplossing gevonden, namelijk de bananenbox, dit plastic fruitdoosje beschermt de banaan in uw tas en voorkomt hierdoor het beurs worden van uw banaan. Naast een speciale box voor het meenemen van uw banaan verkopen wij ook de appelbox van Ill Rotho, deze is geschikt voor het fris houden van uw appel wanneer u deze meeneemt.

Fruitboxen van Mepal

Mepal staat in vele huishoudens bekend om haar gebruiksgemak en trendy design. Bovendien maakt het merk praktische producten voor dagelijks gebruik, zoals lunchboxen en de handige yoghurtbeker. Naast deze producten vindt u bij ons ook speciale fruitboxen voor het meenemen van uw favoriete fruit. De fruitbakjes van Mepal zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en worden bovendien geleverd met een klein bijpassend vorkje van plastic. Neem een kijkje in onze webshop voor alle mogelijkheden.

Gezond lunchen met Mepal

Met de innovatieve lunchboxen van Mepal is het nu nog gemakkelijker om gezond te eten. Naast dat er bij veel kleuren broodtrommels bijpassende fruitboxen te verkrijgen zijn, is de populaire lunchbox zelf nu voorzien van een handig bento bakje om bijvoorbeeld fruit of groente in mee te nemen. Zowel van de Mepal broodtrommel als fruitbox is bij ons een zeer uitgebreid assortiment te verkrijgen. Het is bovendien zelfs mogelijk om uw Mepal fruitboxje in uw Mepal broodtrommel te plaatsen.

Ruime keuze aan handige fruitboxen voor onderweg
  • Uitgebreid assortiment aan fruitbakjes
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit