opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 43
€ 80
Merken
Voorraad

  Kniepertjesijzers

  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

  Bak de lekkerste kniepertjes met een kniepertjesijzer

  Heeft u wel eens een kniepertje op? Een kniepertje is een dunne, zoete wafel die vroeger gebakken werd met een wafeltang in de kachel. Tegenwoordig is dit een stuk makkelijker en kunt u heel eenvoudig met een kniepertjesijzer deze traditionele wafeltjes bakken.

  Het is ontzettend leuk om zelf kniepertjes te bakken. In het noorden en oosten van Nederland is het zelfs een echte nieuwjaarstraditie. Na het bakken van het deeg in het kniepertjes ijzer worden de wafels opgerold. Ze worden daarom ook wel nieuwjaarsrolletjes genoemd. Deze opgerolde kniepertjes staan symbool voor het nieuwe jaar, dat zich als het ware nog moet ontvouwen. De rolletjes worden vaak met slagroom gevuld, dus u snapt wel dat het een populaire snack is! Wilt u deze oud en nieuw ook kniepertjes maken? Bekijk ons aanbod kniepertjesijzers op deze pagina.

  Het beste kniepertjesijzer koopt u bij van ’t Ende

  Een kniepertjesijzer kopen doet u natuurlijk bij van ’t Ende. Onze kniepertjesijzers kunt u instellen op verschillende temperaturen. Met een controle lamp of eindsignaal wordt aangegeven wanneer de kniepertjes klaar zijn. Zo heeft u in een handomdraai heerlijke wafeltjes gemaakt. Trakteer uw vrienden of familie op deze heerlijke koekjes! Een kniepertjes ijzer is makkelijk op te bergen en neemt weinig ruimte in op het keukenblad.

  Bestel vandaag nog een kniepertjesijzer en we verwerken uw bestelling zo spoedig mogelijk. Bestellingen boven de €60 worden gratis verzonden en u kunt bovendien veilig achteraf betalen. Meer weten over het beste kniepertjesijzer? Neem dan contact met ons op.