Warm de winter door

Niets is natuurlijk fijner dan comfortabel en warm op de bank tijdens de wintermaanden. Een elektrische deken is daarom voor veel mensen een absolute must in het najaar. Naast dat u warm blijft op de bank kunt u onze elektrische dekens ook gebruiken in bed, zodat u heerlijk warm in slaap valt. De meeste van onze dekens zijn voorzien van een automatisch uitschakelingsysteem en de dekens van het merk Inventum van het ISS (Inventum Safety System), deze zorgt ervoor dat de deken automatisch wordt uitgeschakeld bij fout gebruik of als er bijvoorbeeld een draadbreuk ontstaat.

Elektrische dekens

Elektrische dekens koopt u bij van ’t Ende voor zowel op de bank als in bed. Voor op de bank hebben wij bijvoorbeeld de superzachte fleecedeken van Inventum, voorzien van 6 warmtestanden en een automatisch uitschakelingsysteem. Naast diverse elektrische bovendekens verkopen wij ook onderdekens, zeer geschikt voor in bed. Een elektrische onderdeken legt u op uw matras of onder het hoeslaken, zo blijft u heerlijk warm tijdens de koude winternachten.

Elektrische kussens

Naast elektrische dekens kunt u bij ons ook terecht voor elektrische kussens. Zo is het warmtekussen van Inventum zeer geschikt om uw rug, schouders en nek heerlijk warm te houden. Dit warmtekussen heeft 3 verschillende warmtestanden en is bovendien voorzien van een automatisch uitschakelingsysteem waardoor uw elektrische kussen na 90 minuten automatisch uitschakelt, hierdoor kunt u dus gerust met dit kussen in slaap vallen.

Diverse merken en scherpe prijzen

Uw elektrische deken of kussen koopt u bij van ’t Ende van diverse merken als Inventum en Tomado. Inventum is voornamelijk een bekend merk en voorziet over haar eigen veiligheidssysteem genaamd Inventum Safety System, zo maakt u veilig gebruik van uw elektrische deken. Naast dat van ’t Ende een aanbod met verschillende merken in verschillende prijsklasssen heeft, zijn onze warmtedekens en –kussens ook nog eens zeer scherp geprijsd.

Uw elektrische deken koopt u bij van ‘t Ende
  • Ruim assortiment aan elektrische dekens van diverse merken bij van ‘t Ende
  • Bij van ’t Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit