Vloerreiniging

Voor producten voor het reiningen van uw vloer bent u bij van 't Ende aan het juiste adres. Naast producten voor in uw keuken een huiskamer, koopt u bij ons uw nieuwe vloerwisser of vloerreiniger. Naast vloerwissers en dweilen koopt u in onze webshop en winkel in Den Ham ook bezems. Wij verkopen gewone bezems, maar ook speciale parketbezems en extra zachte bezems.

Professioneel gebruik

Naast vloerwissers en uitwringperzen voor gebruik in huis, bijvoorbeeld de Vileda Easy Wring and Clean of de Clean Twist met uitwringemmer, verkopen wij ook uitwringsystemen voor professioneel gebruik. De werkwagen met uitwringpers Duo Professional van Leifheit is een uitkomst voor het schoonmaken van grote ruimtes, en hierdoor zeer geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld een restaurant of kantoor.

Diverse merken

Zowel in onze online webshop als winkel in Den Ham vindt u vloerreinigingsproducten van diverse hoogstaande merken. Zo verkopen wij stofwissers, uitwringperzen en andere producten om uw vloer te reiningen van onder meer Leifheit en Vileda. Ook verkopen wij producten van minder bekende merken in een lagere prijsklasse, voor ieder wat wils dus bij van 't Ende.

Leifheit uitwringpers

Met een Leifheit uitwringpers hoeft u tijdens het dweilen niet meer met uw handen in het vuile water. U haalt het vloerwisserovertrek met een klik los van de voet. Dan legt u het wisdoek in de Leifheit mopdoekpers en met een druk van de voet wringt u het wisdoek uit. Zo gemakkelijk kan het zijn, en dat zonder enige krachtinspanning. Als u uw Leifheit uitwringpers bestelt bij van 't Ende, heeft u uw bestelling vaak al de volgende dag in huis. Naast de ingenieuze uitwringpers kunt u bij van ’t Ende ook terecht voor de Leifheit vloerwisser met een bewegend 360°-draaischarnier, vloerwisserovertrekjes en vochtige vloerdoekjes. We hebben vochtige vloerdoekjes voor alle typen vloeren, van geoliede parketvloeren tot laminaat. In ons assortiment vindt u eveneens Leifheit schoonmaakmiddelen om de vloer extra te laten glanzen.

Bestel uw vloerreinigingsproducten bij van ’t Ende
  • Uw vloerwisser koopt u bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service