Koekenpan 20cm Eco-ok Tvs
€56,50 Incl. btw
€46,69 Excl. btw
Beschikbaar
Koekenpan 24cm Eco-ok Tvs
€63,50 Incl. btw
€52,48 Excl. btw
Beschikbaar
Koekenpan 30cm Eco-ok Tvs
€77,50 Incl. btw
€64,05 Excl. btw
Beschikbaar
Steelpan 16cm Eco-ok Tvs
€22,50 Incl. btw
€18,60 Excl. btw
Beschikbaar
Wok 28cm Eco-ok Tvs
€79,95 Incl. btw
€66,07 Excl. btw
Beschikbaar

De serie 'Eco-ok' inductie van het merk TVS is gemaakt van gerecyclede materialen en duurzame productieprocessen. De bodem van de pan is gemaakt van 100% gerecycled aluminium. De greep van de pan is gemaakt van gerecycled kunststof wat afkomstig is van PET-flesjes en plastic tasjes. De coatings van beide onderdelen zijn beide gemaakt van plantaardige ingrediënten. 'Eco-ok' is dus een verbetering voor groener koken en ook voor het milieu.

Over TVS

Al meer dan 50 jaar maakt het Italiaanse merk TVS hoge kwaliteit kookgerei om de behoeftes, wensen en smaken van mensen tegemoet te komen. Dit doen ze door technologie, innovatie en hun originele stijl. Door hun eigen, individuele stijl behouden ze de 100% Italiaanse kwaliteit. Ook doen ze dit alles op een duurzame manier, met respect voor het milieu. Het doel is om groener koken de norm te laten worden.

Wat betekent groener koken?

Groener koken verwijst naar een benadering van koken die milieuvriendelijk en duurzaam is, met een focus op het verminderen van de impact van voedselbereiding op het milieu. Groener koken is een manier om de ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan milieubehoud en duurzaamheid. Het houdt rekening met de impact van voedselbereiding op het milieu en streeft naar meer verantwoorde keuzes bij het koken en eten.

Eco-ok koekenpan

De Eco-ok koekenpan is een onmisbaar onderdeel in de keuken. Zeker wanneer u groener wil gaan koken. Deze pan in de TVS Eco-kok induction lijn is gemaakt van 100% gerecycled materiaal, waardoor uw CO2-uitstoot bij het koken aanzienlijk wordt verminderd. Daarnaast heeft de pan een EXP VEG anti-aanbaklaag die vlekbestendig is en bestand is tegen hoge temperaturen.

Eco-ok steelpan

Deze onmisbare ECO-OK steelpan is geschikt voor alle soorten warmtebronnen en biedt tal van voordelen voor zowel de keuken als het milieu. Deze pan is net zoals de andere pannen uit de TVS Eco-ok induction serie, opgebouwd uit 5 lagen, waarbij de laatste afwerklaag is verrijkt met aloë vera en GGO-vrije plantaardige glycerine en palmolie. Dit zorgt voor een ultrasterke barrière voor maximale anti-aanbak prestaties en moeiteloos schoonmaken. Het ergonomisch ontworpen handvat is vervaardigd uit gerecycled plastic, waardoor het geheel niet alleen functioneel, maar ook milieubewust is."

Eco-ok wok

Bij het wokken, sauteren en braden is de Eco-ok wokpan uw perfecte metgezel. Ook deze heeft een anti-aanbaklaag met onder andere aloë-vera en GGO-vrije plantaardige glycerine. Zo is de antiaanbaklaag ook volledig eco-vriendelijk. Het handvat is zorgvuldig ontworpen om te zorgen voor optimale ergonomie en gebruiksvriendelijkheid, en het is vervaardigd uit hergebruikt plastic.

TVS Eco-ok induction bij Van ‘t Ende

Wilt u genieten van de vele voordelen die de TVS Eco-ok induction pannen te bieden hebben? Dan bent u bij Van ‘t Ende aan het juiste adres! Wij bieden u een ruim aanbod aan TVS Eco-ok induction pannen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze fysieke winkel. Hopelijk vindt u dan de TVS Eco-ok induction pan die u zoekt!