opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 44
€ 59
Merken
Voorraad

  Expertise

  Deze luxe Tefal pannen uit de nieuwe pannenserie Expertise zijn voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Excellence. De extra dikke anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Hierdoor is het de sterkste en meest duurzame anti-aanbaklaag van Tefal. Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig en zelfs het gebruik van metalen spatels is geen enkel probleem. 
   

  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

  De luxe pannen van Tefal Expertise koopt u bij van ‘t Ende

  Wie van koken houdt, weet het: een pan van goede kwaliteit kan echt het verschil maken. De pannen van Tefal zijn al jaren ontzettend populair en dat is natuurlijk niet voor niets. Deze oersterke pannen onderscheiden zich van pannen van andere merken door de bekende rode Thermo-Spot en sterke antiaanbaklaag. Bent u op zoek naar pannen van hoogwaardige kwaliteit? Dan zullen de luxe pannen uit de pannenserie Tefal Expertise u zeker niet teleurstellen.

  De pannen van Tefal Expertise zijn voorzien van de Tefal antiaanbaklaag Titanium Excellence. Deze antiaanbaklaag is extra dik, van zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Met een pan van Tefal Expertise haalt u een pan in huis met een zeer sterke en duurzame antiaanbaklaag. U heeft geen boter of olie meer nodig tijdens het bakken en u kunt ook gerust metalen spatels gebruiken.

  De Tefal Expertise pannenserie: van koekenpan tot hapjespan

  Een sterke antiaanbaklaag is altijd fijn, maar vooral bij een koekenpan is een antiaanbaklaag echt van belang. Zelfs de buitenzijde van de Tefal Expertise koekenpan is voorzien van een antiaanbaklaag, waardoor u de pan erg makkelijk schoonmaakt. Voor wokgerechten maakt u gebruik van de Tefal Expertise wokpan. De hoge rand en bolle vormgeving maken deze pan ideaal voor het roerbakken van groenten, vlees en vis.

  Kookt u graag voor familie en vrienden? Dan kan de Tefal Expertise hapjespan absoluut niet in uw keuken ontbreken. Door de hoge, rechte rand kunt u gemakkelijk grote hoeveelheden eten bereiden. Met de glazen deksel houdt u de maaltijd bovendien extra lang warm, ook als de pan al van het vuur is. Koop uw Tefal Expertise hapjespan of andere pannen uit de Tefal Expertise pannenserie vandaag nog in onze webshop.