Afvalbak 6L Albula antraciet
€11,49 Incl. btw
€9,50 Excl. btw
Beschikbaar
Afvalbak Albula 25l Lime groen
€19,99 Incl. btw
€16,52 Excl. btw
Beschikbaar
Afvalbak Albula 40l Antraciet
€34,99 Incl. btw
€28,92 Excl. btw
Beschikbaar
Afvalbak Albula 40l Cappuccino
€34,99 Incl. btw
€28,92 Excl. btw
Beschikbaar
Afvalbak Albula 40l Lime groen
€34,99 Incl. btw
€28,92 Excl. btw
Beschikbaar
Afvalbak GFT met koolfilter 8L Rotho
€8,49 Incl. btw
€7,02 Excl. btw
Beschikbaar
Afvalbak Rotho Twist 10L blauw
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar
Afvalbak Rotho Twist 10L grijs
€9,99 Incl. btw
€8,26 Excl. btw
Beschikbaar

Rotho

De artikelen van Rotho zijn een must in ieder huishouden. Met een uiteenlopend aanbod van prullenbakken tot appelboxen; u kunt het zo gek niet bedenken of Rotho heeft het. De huishoudartikelen van Rotho zijn handig in gebruik. Bent u op zoek naar een nieuwe wasmand of heeft u altijd al een taartdoos willen hebben? Ons aanbod aan Rotho artikelen vindt u hier!

Rotho afvalbak

Elk huishouden heeft er minimaal één; de afvalbak. Het zorgt ervoor dat het afval weggegooid kan worden en houdt de nare geurtjes van de vuilniszak tegen. Deze prullenbakken kunnen erg duur uitvallen, maar dit hoeft niet het geval te zijn! De prullenbakken van Rotho zijn gemaakt voor gebruiksgemak en doen waar ze voor bedoeld zijn. De afvalbakken variëren van 10L tot 50L, dus voor elk huishouden zit er een Rotho prullenbak tussen!

Een wasmand van Rotho

Nog zo’n huishoudartikel dat u vast wel in huis heeft. De wasmand is er handig om was in te verzamelen of om de was naar de wasmachine te brengen. De wasmanden zijn voorzien van een leuk bloemenmotief en zijn verkrijgbaar in wit en antraciet. In ons assortiment vindt u lage wasmanden om de was in te verplaatsen en hoge wasmanden om de vuile was in de verzamelen.

Verschillende bakjes

In ons assortiment vindt u niet alleen grote prullenbakken of wasmanden, ook voor kleine bakjes kunt u bij ons terecht. Zo hebben we bakjes van Rotho om fruitsoorten zoals bananen en appels te beschermen. Misschien kent u het wel dat een banaan bruin geworden is terwijl u diezelfde ochtend nog een verse banaan in uw tas heeft gedaan. Een bananenbox zorgt ervoor dat de banaan beschermd wordt en minder snel bruin wordt.

Niet alleen fruitboxen, maar ook vershouddozen behoren tot ons assortiment. Deze doorzichtige boxen zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor verschillende zaken. Heeft u restjes over van het avondeten? Doe het in een vershoudbox en plaats het in de diepvries. Zo hoeft u niets weg te gooien en kunt u het een lange tijd bewaren!